Aktywne Wpisy

Dorciqch +128
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
wjtk123 +154
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

A co jak Ci powiem ze 70% społeczeństwa ma to w dupie, co jak Ci powiem
Jak tylko ukończę pracę nad wehikułem czasu, obiecuję się tym zająć.
@assninja:
Ja tylko pytam KOGO W TAKIM RAZIE MIELIŚMY WYBRAĆ? JAKI POLACY MAJĄ WYBÓR?
Czytaj ze zrozumieniem
NA KOGO POLACY MIELI GLOSOWAC
@Grzesiok: mysle ze w 40 mln państwie nie ma tylko konfederatów i pisowców a masę fachowców i ludzi gotowych do obstawienia waznych miejsc niezwiązanych ze strukturami partii.
A skoro mowi sie ze odpartyjnia sie spółki a pozniej wstawia pociotków, ziomków, starych dziadów od kielona to grube XD
I nie, wtedy magiczne "a za pis tez tak robili" nie działa. Powinnismy rozliczac nie tylko
NIE PISAŁEM O STANOWISKACH ALE O WPISIE OPA DOTYCZĄCYM WYBORÓW
I pluję na PO za obecne działania tak sam jak na PiS za byle. Jeszcze sobie nie zdają sprawy że właśnie przegrywają wybory prezydenckie, bo ludzie już na eurowyborach czuli się oszukani i zostali w domu
@eduardo-garcia: Przecież Memcena nie wybrali
@Grzesiok: Twoje urojenia brały udział w wyborach?
A ten obecny jest jeszcze bezczelniejszy. I też chciałbym poznać inny, ale od prawie stu lat w Polsce rządzi bez przerwy ta sama banda.
https://youtu.be/P8ATuAcyEnw
@wstanczyk:
Tylko jednym, chociaż mam tego multum. Zawsze mnie zastanawiało jak sobie radzicie z faktem, że kolo łże w żywe oczy, mając was za kompletnie pozbawionych kompetencji do weryfikacji czegokolwiek... i co gorsza, ma tutaj rację!
@wstanczyk:
@eduardo-garcia: No wierzę, najwierniejszy fan xD
Nie wiem kim są "wy" z którymi rozmawiasz, ale może mniej denaturatu pij przy tej porannej modlitwie do Tuska