Wpis z mikrobloga

Ojciec się wczoraj ze mnie śmiał, że jestem 24 letnim prawiczkiem. Nie wiedziałem jak z tego wyjść z twarzą. Coś w telewizji podłapał w jakimś filmie, bo był o tym urywek jak jedliśmy obiad razem z mamą i tak się stało. Do mojej mamy śmieszkował też o tym. Gdyby, tylko wiedział, że szukam dziewczyny od wielu lat i nici z tego, to może by inaczej spojrzał na mnie, a także mnie ocenił. Ale wstyd mi to nawet było mu mówić, jak również się tłumaczyć. Przykro mi się zrobiło w tej sytuacji

#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tinder #randkujzwykopem #p0lka #przegryw #polska #manlet #ruchajzwykopem #zalesie #oswiadczenie #anonimowemirkowyznania #rodzice #prawiczek #doroslosc #film #obiad #ojciec #mama #smieszek #przegryw #cringe
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smartek: no i potem masz znajomych moich rodziców jak wrócili do domu, a syn huśtał się na lampie od kilku godzin. Niezapomniane wrażenia do końca życia, a ich związek nie przetrwał. Tego byś chciał? Jakbyś miał syna w wieku 24 lat który sobie nie radzi w życiu to może pasowałoby zadać sobie pytanie dlaczego tak jest i w jakiś sposób starać się mu pomóc?
  • Odpowiedz
@tomwick55: prawdziwy łojciec na 18-ste urodziny zamówiłby dziewczyny, a potem parę kursów z technik podrywu, swoim głupim gadaniem pozbawił ciebie luzu, który jest niezbędny żeby coś wyrwać i przede wszystkim nie popaść w kukoldztwo i spermiarstwo. Każda kobieta wyczuje na kilometr desperata i jedyne do czego może się on jej przydać to zostanie betabankomatem
  • Odpowiedz
@tomwick55: ja bym się nie śmiał, w tym wieku powinieneś mieć conajmniej ze 3 dziewczyny i to nie szukając. Polecam zacząć od wyprowadzki z domu bo 24 lata i mieszkanie z rodzicami to dramat dla każdej ze stron xD
  • Odpowiedz
też bym się śmiał z syna, który ma 24 lata i muszę go utrzymywać i nie widziałbym go z żadną dziewczyną ¯(ツ)

@Smartek: a ja śmiałbym się z ciebie, że tak go sobie wychowałeś
  • Odpowiedz
ludzie naprawde nie zdaja sobie sprawy z tego co sie dzieje wspolczenie w relacjach miedzyludzkich sa autentycznie zdziwieni ze nie ma gowniakow a panstwo polskie wydaje miliony zeby rozgryzc ta zagadke

@irenicus30: absolutnie się temu nie dziwię. Rozumieją to tylko ludzie, co widzieli to na WIELU przykładach, mają wiedzę z różnych źródeł, umieją korzystać z komputerów itd. Wiele elementów naszego życia się zmieniło i zmieniją się jeszcze kolejne.
  • Odpowiedz
Każda kobieta wyczuje na kilometr desperata i jedyne do czego może się on jej przydać to zostanie betabankomatem

@chavez1: poprawka. kobieta to może jeszcze wybaczyć, ale nie wszystkim (czyli wiadomo, chadowi). Kobiety są zaskakująco wiele wybaczyć, również desperację, o ile nie jest zbyt długa.
  • Odpowiedz
@tomwick55: to że nie ruchałeś i nie masz d------i to nie znaczy że jest żle

jest normalnie , nie musiałeś jakiś wyścigów robić że ruchałeś jak nie miałeś 18 lat jeszcze i że teraz masz 24 lat i nadal nie ruchałeś , kiedyś zaruchsz wkońcu ładne dziewczyny lub dziewczyny normalne i będzie dobrze

wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE D------I
Fabriczo - @tomwick55: to że nie ruchałeś i nie masz d------i to nie znaczy że jest ż...
  • Odpowiedz