Wpis z mikrobloga

Ojciec się wczoraj ze mnie śmiał, że jestem 24 letnim prawiczkiem. Nie wiedziałem jak z tego wyjść z twarzą. Coś w telewizji podłapał w jakimś filmie, bo był o tym urywek jak jedliśmy obiad razem z mamą i tak się stało. Do mojej mamy śmieszkował też o tym. Gdyby, tylko wiedział, że szukam dziewczyny od wielu lat i nici z tego, to może by inaczej spojrzał na mnie, a także mnie ocenił. Ale wstyd mi to nawet było mu mówić, jak również się tłumaczyć. Przykro mi się zrobiło w tej sytuacji

#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tinder #randkujzwykopem #p0lka #przegryw #polska #manlet #ruchajzwykopem #zalesie #oswiadczenie #anonimowemirkowyznania #rodzice #prawiczek #doroslosc #film #obiad #ojciec #mama #smieszek #przegryw #cringe
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@cichy-spokojny-grzeczny Wkurzyłby się, nie raz z pięściami do mnie leciał w kłótni. Silniejszy jest. Też mnie utrzymuje i mieszkam pod jego dachem, to ciężko kozaczyć. Powiedziałby, że nie mam szacunku do starszych i brak mi pokory, a także, że jak mam szczelność pyskować. Jak kiedyś to mówił. Mama zawsze mnie ratowała przed nim, ale mówiła, żebym z nim nie dyskutował i nie denerwował go
  • Odpowiedz
@tomwick55: ludzie naprawde nie zdaja sobie sprawy z tego co sie dzieje wspolczenie w relacjach miedzyludzkich sa autentycznie zdziwieni ze nie ma gowniakow a panstwo polskie wydaje miliony zeby rozgryzc ta zagadke
  • Odpowiedz
Ojciec się wczoraj ze mnie śmiał, że jestem 24 letnim prawiczkiem. Nie wiedziałem jak z tego wyjść z twarzą

@tomwick55: kompletny nietakt i głupota ze strony starego twego... Jak chcesz to mogę wpaść i go zwiąże i ty go wyruchasz i zobaczymy komu będzie do śmiechu, że ty prawiczek ( )
  • Odpowiedz
  • 78
Stary nie wyszedł mentalnie z komuny kiedy na statystycznego chłopa przypadała statystyczna baba i wystarczyło mieć 4 kończyny i c---a żeby coś się znalazło.

Od tego czasu granice się otworzyły, masa kobiet wyjechała, za to wjechała masa imigrantów (męskich). Powstał internet, który wielu zrył berety odnośnie wymagań, hipergamia w------a itd.

Zdanie starych pierdzieli można sobie włożyć w dupe bo żyją w innej epoce
qracao - Stary nie wyszedł mentalnie z komuny kiedy na statystycznego chłopa przypada...

źródło: temp_file2186681135284095949

Pobierz
  • Odpowiedz
@tomwick55 kurecze no głupia sytuacja. Az dziwne że matka jakoś niezareagowała. Może idź do niej i tak po ludzku pogadaj że masz z tym problem. Że zle się z tym czujesz i że to najwyższy czas coś z tym zrobić. Może wtedy ona to przemyśli i pozwoli na spenetrowanie swojej dziurki. W końcu jesteście rodzina i trzeba sobie pomagać.
  • Odpowiedz