Ojciec się wczoraj ze mnie śmiał, że jestem 24 letnim prawiczkiem. Nie wiedziałem jak z tego wyjść z twarzą. Coś w telewizji podłapał w jakimś filmie, bo był o tym urywek jak jedliśmy obiad razem z mamą i tak się stało. Do mojej mamy śmieszkował też o tym. Gdyby, tylko wiedział, że szukam dziewczyny od wielu lat i nici z tego, to może by inaczej spojrzał na mnie, a także mnie ocenił. Ale wstyd mi to nawet było mu mówić, jak również się tłumaczyć. Przykro mi się zrobiło w tej sytuacji
@tomwick55: trzeba było mu powiedzieć, że ty będziesz śmieszkować z niego, jak w starym wieku będzie sobie obsrywał plecy, albo gdy nie rozpozna własnej rodziny. Ale bedzie wtedy śmiechuuuuu!!!
ludzie naprawde nie zdaja sobie sprawy z tego co sie dzieje wspolczenie w relacjach miedzyludzkich sa autentycznie zdziwieni ze nie ma gowniakow a panstwo polskie wydaje miliony zeby rozgryzc ta zagadke
Jakby taki Janusz który wchodził w związek małżeński w latach 70,80 czy 90 zderzył się z realiami życia towarzyskiego ad. 2024 to był by w ciężkim szoku. Już 15 lat do tyłu bylo duzo gorzej jak za
@tomwick55 stary ci rysuje banie od malego, przez co nabawiles sie niskiego poczucia wlasnej wartosci i sie jeszcze smieje, ze nie masz dziewczyny, a ty sie dziwisz ze ci przykro i ze nie masz dziewczyny? Ok.
Zatem zapytasz: panie kapitanie, co robic? Otoz powiedz mu tak: ostatnio sie ze mnie smiales, ze nie mam dziewczyny, moze wiec zapomniales mnie czegos nauczyc i zacznijcie rozmowe jak wyrywac d--y. Jak sie nie uda,
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tinder #randkujzwykopem #p0lka #przegryw #polska #manlet #ruchajzwykopem #zalesie #oswiadczenie #anonimowemirkowyznania #rodzice #prawiczek #doroslosc #film #obiad #ojciec #mama #smieszek #przegryw #cringe
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@irenicus30: +1
Jakby taki Janusz który wchodził w związek małżeński w latach 70,80 czy 90 zderzył się z realiami życia towarzyskiego ad. 2024 to był by w ciężkim szoku. Już 15 lat do tyłu bylo duzo gorzej jak za
@tomwick55:
Zatem zapytasz: panie kapitanie, co robic? Otoz powiedz mu tak: ostatnio sie ze mnie smiales, ze nie mam dziewczyny, moze wiec zapomniales mnie czegos nauczyc i zacznijcie rozmowe jak wyrywac d--y. Jak sie nie uda,