Wpis z mikrobloga

@RobinSchudl: kto panu na ścianie te gładzie s--------ł? xd
i jeszcze itx-a wsadziłeś w obudowę? a to światło pod niebiosa to żeby mu ciemno nie było? obudowa na dole pęknięta delikatnie, czy to taki design? przednia nóżka

czepiam sie, pewnie z zazdrości
  • Odpowiedz
  • 3
to panu na ścianie te gładzie s--------ł? xd

Uważaj bo dziadzio Kazik wstanie z grobu i wtedy może być różnie. Całe życie był murarzem i murował dla siebie, jednakowoż rękę miał ciężką. Chata z 57 roku, staram się zachować jej ducha. Były modernizacje i tak dalej, ale należy uszanowac Kazika.

jeszcze itx-a wsadziłeś w obudowę?

Byłem
RobinSchudl - >to panu na ścianie te gładzie s--------ł? xd

Uważaj bo dziadzio Kazik...

źródło: obraz_2026-02-15_022516989

Pobierz
  • Odpowiedz
@RobinSchudl: Kurde odpowiedziałeś celująco na moje wszystkie zarzuty.
Dziadek szacun, pewnie był zły na babkę i mu trochę ręka zadrżała :)
Przeczysz mojej teorii internetowej, bo nie dość że odpowiedziałeś "z jajem", to i bez spiny.
Ja mam starego Big Tower'a jeszcze w piwnicy, tez jest projekt żeby tam malinkę wsadzić :)
  • Odpowiedz
  • 0
Ta buda Corsaira jest aż za duża

@supra107: bo to do porąbanych zastosowań jako serwer i to nienormalny (tylko specyficzny).

Define 7 XL fajna, ale chłodzenie to nie jest jej mocna strona. Ja zawsze lubiłem chłodzenie powietrzem i dlatego Torrent, bo to jest obudowa idealna pod powietrze.
  • Odpowiedz
  • 0
Myślałeś o takiej obudowie za300,PLN?

@moj_wykopowy_login: to bardzo ciekawe pytanie. Torerent grafitowy jako jedyny nie występował w opcji LGBT, miał wiatraki bez światełek, to kupiłem go i wentyle za 500zł. Światełka są :)

Ale też do innego kompa w domu, który musiał sie zmieścić pod niski pulipt w domu, kupiłem za 200 zł: https://www.morele.net/obudowa-chieftec-visio-air-gm-30b-m-op-14441923/

polecam, bardzo chłodna i niska obudowa, za to szeroka.
  • Odpowiedz
@RobinSchudl: nie no dobra. Teraz tak serio - po jaka cholerę ci to?
GTA nie potrzebują chłodzenia gwiezdnym azotem. Tak samo jak slicery.
Pierwsze zastosowanie chłodzenia wodnego to chyba do llm wyszło, bo wcześniej to nie był problem.
A my mówimy o tym,że grasz w GTA.
  • Odpowiedz
  • 0
@moj_wykopowy_login: teraz szczerze. Raz zagralem, w gta san andreas na ps 2 i mi sie nie podobalo. To byl ostatni raz.

Chlodzenie wodne moim zdaniem jak nie masz procka 300W jest bez sensu.

Ja zasadniczo nie uzywam chlodzenia cieczą. Poza furą, chociaż boxery mają swój urok.
  • Odpowiedz