Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +45
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

MonazoPL +58
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz

#pcmasterrace
źródło: 20260215_020448
Pobierz@Ralphs: poczekaj, planuję do HP wsadzić Malinkę :)
Bo tak.
i jeszcze itx-a wsadziłeś w obudowę? a to światło pod niebiosa to żeby mu ciemno nie było? obudowa na dole pęknięta delikatnie, czy to taki design? przednia nóżka
czepiam sie, pewnie z zazdrości
Uważaj bo dziadzio Kazik wstanie z grobu i wtedy może być różnie. Całe życie był murarzem i murował dla siebie, jednakowoż rękę miał ciężką. Chata z 57 roku, staram się zachować jej ducha. Były modernizacje i tak dalej, ale należy uszanowac Kazika.
Byłem
źródło: obraz_2026-02-15_022516989
PobierzDziadek szacun, pewnie był zły na babkę i mu trochę ręka zadrżała :)
Przeczysz mojej teorii internetowej, bo nie dość że odpowiedziałeś "z jajem", to i bez spiny.
Ja mam starego Big Tower'a jeszcze w piwnicy, tez jest projekt żeby tam malinkę wsadzić :)
Torrent tez jest mocno stalowy, waży 6 kg:
źródło: ulala
Pobierz@supra107: bo to do porąbanych zastosowań jako serwer i to nienormalny (tylko specyficzny).
Define 7 XL fajna, ale chłodzenie to nie jest jej mocna strona. Ja zawsze lubiłem chłodzenie powietrzem i dlatego Torrent, bo to jest obudowa idealna pod powietrze.
Ty tam też Bisz obliczenia NASA połączone z openai i kopalnia bitcoiy?
Spoko, ale można to taniej ogarnąć.
@moj_wykopowy_login: to bardzo ciekawe pytanie. Torerent grafitowy jako jedyny nie występował w opcji LGBT, miał wiatraki bez światełek, to kupiłem go i wentyle za 500zł. Światełka są :)
Ale też do innego kompa w domu, który musiał sie zmieścić pod niski pulipt w domu, kupiłem za 200 zł: https://www.morele.net/obudowa-chieftec-visio-air-gm-30b-m-op-14441923/
polecam, bardzo chłodna i niska obudowa, za to szeroka.
@moj_wykopowy_login: nie, mam Kobre s1 Combo, ma wbudowaną suszarkę na 4 rolki. :)
GTA nie potrzebują chłodzenia gwiezdnym azotem. Tak samo jak slicery.
Pierwsze zastosowanie chłodzenia wodnego to chyba do llm wyszło, bo wcześniej to nie był problem.
A my mówimy o tym,że grasz w GTA.
@RobinSchudl: jako szczęśliwy posiadacz Prusy nawet tego nie skomentuje.
Chlodzenie wodne moim zdaniem jak nie masz procka 300W jest bez sensu.
Ja zasadniczo nie uzywam chlodzenia cieczą. Poza furą, chociaż boxery mają swój urok.
@moj_wykopowy_login: też lubię retro ;)