Aktywne Wpisy

Moseva +38
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz
mjenta21 +15

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

1/x
#nieruchomosci #polityka
źródło: temp_file7281466552728469683
Pobierz@D00D00: patologią jest oczekiwanie żeby nie tracić na czymś co się kupiło?
@spinel: xD Tak, nikt kupując auto nie liczy się z tym czy za 3 lata, gdy będzie je wymieniał, sprzeda je za 60% czy 40% wartości xD
@spinel: Nie twoja sprawa Bambo, kto i na co wydaje swoje pieniądze. Komuna się skończyła.
Kupując auto patrzysz na eksploatację, wygląd, wyposażenie i masę innych czynników.
Znasz kogoś kto kupuje samochody po to żeby je trzymać i sprzedać za 15 lat gdy nabiorą wartości? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mogę wylewać ścieki na parkingu albo palić opony? Nie twoja sprawa Bambo co robię z moimi odpadami.
@spinel: kupując mieszkanie patrzysz na rozkład, położenie, dostępność instalacji i masę innych czynników. Spadek bądź zysk wartości jest jednym z nich.
@D00D00: to jest tylko twierdzenie. Argumentem byłby w dyskusji a tej nie ma na tym co wrzucił op.
@spinel: Prędziej ty bana wyłapiesz niz ktos tam sie poda do dymisji :D
@D00D00: a czemu miałbyś mi to udowadniać? Zadałem proste pytanie opowi, ten nie odpowiedział na nie tylko napisał kolejne kontrowersyjne twierdzenie.
To tak jakby ktoś powiedział: "kupujący nóż liczą że ten będzie bardzo ostry" a ktoś inny widział to jako złe bo "do krojenia chleba wystarczy ostry nóż a jeśli ktoś kupuje bardzo ostry nóż do
tak, ja. co mnie obchodzi ile warte jest moje mieszkanie jak już je kupiłem? to papierowa wartość. mam zamiar w nim mieszkać co najmniej przez dekadę. bardziej mnie interesuje, czy ludzie świadczący kluczowe dla mnie usługi (pielęgniarki, pracownicy sklepów, kierowcy, pracownicy urzędów i mundurówki, nauczyciele) będą mieli dostępne niedrogie mieszkania.