Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

I tak to jest w naszym europejskim poletku.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz1. Tania energia dzięki Rosji i NS2
2. Tani podwykonawcy z Europy wschodniej
3. Rosnący rynek zbytu na ich produkty w Chinach
Wszystkie te opcje im się posypały, a nasza gospodarka istnieje dzięki Niemcom, hmm co może pójść nie tak.
@JamesJoyce: Także scamy, apki naruszające prywatność, licencje, prawa autorskie, przecieki danych osobowych czy firmowych które sobie wpadają w modele. To nie jest wstrzymanie postępu a delikatne spowolnienie i myśle że tego typu regulacje to krok w dobrą stronę szczególnie biorąc pod uwagę wypowiedzi CEO OpenAI
@
Komentarz usunięty przez autora
@proszebardzo2: a co ma UE do decyzji Niemiec o uzależnieniu się od taniego gazu od Ruskich i
Tak samo autonomiczne samochody, czekam już ponad dekadę, a coś ani widu, ani słychu żeby szło do przodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@apeee: ja tego bronię. Nie żadnych gigantów technologicznych.
Oczywiście. Z tym się całkowicie zgadzam.
-usb C
- naprawialnosc sprzetu
- wspolne gniazdko do samochodow elektrycznych
@preseed42: Wiadomka, USA i dyktat korporacji jest dużo lepszy. ;)
Według UN przegoniliśmy już USA, zresztą w Polsce od 89 roku stale poziom życia rośnie, w USA już tak nie jest.
@Anakee: źródło?