Aktywne Wpisy
mroz3 +146
Beka z terapii i pokolenia płatków śniegów.
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
Wyszłoby niekorzystnie, prawda? To ja dla kontekstu dorzucę, że Polskę i USA różni tylko jeden rok jeśli chodzi o długość życia. Czyli państwo o jednym z najlepszych PKB per capita
Jak dla ciebie smakiem życia jest dawanie się robić korporacjom bez mydła to jedz pomieszkać w USA.
Jak dla ciebie tutaj w EU jest źle to USA otworzy ci oczy. Potem jedz do Chin. A później wróć.
Docenisz wtedy ten rzekomy „zamordyzm” EU. W EU jest najlepiej.
@makaronzjajkiem: one nigdy nie powstaną bo co z tego, że nauczą algorytm jeździć w 99,99999% przypadków jak wystarczy JEDEN błąd i tracisz życie? Asystent jazdy TAK, sam korzystam ale nigdy nie będzie autonomicznego samochodu. Chyba, że jakieś eksperymenty, że auto jeździ tą samą trasą
Aktualnie AI potrzebuje nadzorcy, kogoś kto poprawia jego błędy. A te błędy są
Może jeszcze tęsknisz za dziwnym wejściem w iPhone, lub za tym że każdy producent telefonów miał swój standard ładowarek.
Ochrona danych wrażliwych to chyba tez zbędna rzecz. Nie ma niczego lepszego niż policja o 6:00 rano po tym, jak algorytm żydowskiej inteligencji stwierdzi że twoja aktywność w sieci jest
@Herubin: tak, szczególnie jak idą na uniwersytet czy do lekarza :)
@Oltwk93: i ile płacą za operację złamanej nogi? Ile kosztuje skończenie studiów?
@proszebardzo2: nie, niepotrzebne mi rankingi do tego żeby stwierdzić jakie archaiczne rozwiązania są stosowane w USA (czeki, parkomaty per jedno miejsce parkingowe, autobusy w których musisz ciagnąć za sznurek zamiast przycisku stop, brak tablic informujących o czasie przyjazdu metra (ewentualnie tylko na niektórych stacjach), tipy sięgające 30% zamówienia, taxy niedoliczone do ceny i inne gówna) a jakie rozwiązania są stosowane w UE.