Aktywne Wpisy

Marcinnx +62
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Tyrande +3
#fotelbiurowy
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik

źródło: 603f84bd945c7
Pobierzźródło: 6014372e96529
PobierzDlaczego uważają tych od 7k za klasę średnia? Też nie wiem
Tu masz co lewica chciała by zrobić:
Uczciwe podatki.
Obniżymy stawkę podatku VAT. Uprościmy przepisy prawa o podatku dochodowym i zapiszemy je w dwóch czytelnych ustawach: o podatnikach PIT i podatnikach CIT. Wprowadzimy progresywną skalę PIT, odciążającą gospodarstwa domowe o niskich i średnich dochodach oraz zwiększymy koszty uzyskania przychodu dla pracowników. Opodatkujemy wielkie korporacje
- musimy podnieść podatki dla najbogatszych
-... hurra?
- dlatego wprowadzimy stawkę dochodowego 69% od zarobku powyżej 7000 miesięcznie xD
Więc niech s---------a bo my już dobrze wiemy że najbogatsi to razem z nimi wódkę piją i kupują im prezenty.
A że bosak ma socjalistyczne odchyly to wiem, wystarczy poczytać jego peany o 500+
Po drugie już teraz wszycy "bogaci" uciekają z podatkami na jdg czy innymi sposobami i to właśnie za nich trzba się brać.
Podatki chcą zwiększać bo to najłatwiejsze. Jedno zdanie i pora na CSa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu trzeba uszczelnienia podatków, by te były rozliczane w Polsce. Bogatych stać na biura rachunkowe.
źródło: 9972823cb3422f842d3320276194043226fb93b026688d7d4de80c590eca9a4a
PobierzMatematykę ile trzeba zarabiać żeby zostać "lewicową klasa srednia" zostawiam tobie
Nie. To są właśnie kosmetyczki, księgowe, informatycy i mechanicy których lewica chce się "brać" żeby ich ściągnąć do poziomu klienteli mopsów.
Ja
Nie, to zbyt łatwo znajdziesz sam.