Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marcinnx: Ale akcja była wczoraj w McDonald's. Normalnie tam nie jem bo to syf ale podjechalem sobie na kawke z trasy. Wchodze do srodka i kupuje a facet obok mnie zamawia Kanapkę Drwala. No i zagajam do niego, mówię że drogo teraz. On burknał że trochę. Ja mowie, że nie troche tylko 40% procent w porownaniu do zeszłego roku a on przytakuje. No to ja dalej tlumacze mu, że niech
  • Odpowiedz
@Marcinnx: Sama z maca jadłam kiedyś tylko lody karmelowe, reszta okazjonalnie, mogła nie istnieć. Od lat tam nie byłam.

Ale miałam przyjaciółkę której słowa wbiły mi się w łeb. Mianowicie powiedziała kiedyś że mac jest taki i owaki ale że prawdą (dla niej) jest to że to jedzenie jest po prostu mega dobre. Zrozumiałam że dla kogoś tak może zwyczajnie być. Taki mają smak i tak czują. Co mi do
  • Odpowiedz
  • 1
@Soothsayer: w sumie racja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arinkao ja jedynie sporadycznie korzystam, gdy na dłuższej trasie nie za bardzo jest szansa na coś lepszego, a to i tak najlepiej przy wykorzystaniu jakiegoś kuponu z apki, bo aż żal tyle płacić za te wątpliwej jakości burgery xD
zresztą z dwojga złego i tak bardziej mi KFC smakuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Marcinnx: Lubię raz do roku wpaść na drwala, ale stosunek ilości i jakości do ceny mnie trochę zniechęca, no ale raz na jakiś czas można.

Inna sprawa, że w Polsce już nie ma naprawdę tanich fast foodów, a Mcd zawsze uchodził za ten trochę lepszy od budki z bułami i gorszy od 'kraftowych'.

KFC

Dla mnie Popeyes jest lvl wyżej, cenowo niestety też, bo napchanie się to już koszt nie
  • Odpowiedz
  • 2
lepszy od budki z bułami

@lycaon_pictus: to już wolę tę bułę z budki xD
przynajmniej sałatki nawalone na bogatości, da się pojeść, a cena adekwatna do jakości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tbh jestem leniwą k---ą i jadam po kanajpach 5/7 dni w tygodniu i mac z kuponami to jedna z tańszych opcjai żeby się najeść. Do tego zawsze darmowa kawa za ankiete
  • Odpowiedz
@Marcinnx:

Pasta, nie pasta, 100% racji.
Za 20-30 lat wszyscy żrący to gnwo będą w tej samej sytuacji co dzisiaj 40-60 letni palacze, którzy przez pół życia śmiali się z tych, którzy im mówili że się trują, a teraz jak im siada serce, płuca, wątroba, żołądek albo inna część ciała to NAGLE rzucają palenie, jakby to jeszcze coś mogło pomóc.
I tak, wiem, wasz dziadek palił 120 lat i do
  • Odpowiedz