Aktywne Wpisy

serio_serio +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

del855 +2
Taka mala ankieta, bo wiele osob upiera sie, ze Polacy kochaja wlasnosc, mieszkanie MUSI byc na własność (tzn najpierw na 30 lat kredytu, ale w ich głowach mieszkanie banku jesy ich, ale to juz zostawmy). Czy na pewno musi? Czy moze to efekt "uwarunkowan rynkowych"?
To weźmy konktetnie Warszawę, gdzie wg statsow mieszkanie 60m2 kosztuje 1 mln. Obecnie rata na takie mieszkanie na 30 lat to 6000zl. Plus oplaty w takim mieszkaniu.
TBS rzadko
To weźmy konktetnie Warszawę, gdzie wg statsow mieszkanie 60m2 kosztuje 1 mln. Obecnie rata na takie mieszkanie na 30 lat to 6000zl. Plus oplaty w takim mieszkaniu.
TBS rzadko
źródło: 1000042925
PobierzTo samo mieszkanie 60m2 kredyt 6000zl vs najem od panstwa 1500zl?
- Trudne sie trafilo 21.7% (48)
- Wole kredyt na swoje, choc pare razy drozsze 37.1% (82)
- Wole kilka razy tanszy najem od panstwa 41.2% (91)

Mam w najbliższym czasie rekrutować z 3 osoby do zespołu, pod projekt fintech. Nowe poc, wdrażanie i badania.
Podstawiłem warunek, że jak mam być ich tech leadem to sam chce iść zrekrutować. Raczej midzi, UOP. Dam wam info jak realnie wygląda rynek. Jak będę miał oferty to mogę też przesłać, gdyby ktoś chciał.
@JamesJoyce: daj więcej info, jaki stack, jaka wielkośc zespołu - może oferta online?
@JamesJoyce: O to super, ja poproszę. Osobiście to miałem magisterkę z sieci neuronowych (użycie ich do kompresji obrazów), ale problem w tym że to było dawno (2005 rok). Teraz robię kurs IBM AI Fundamentals na Cursera, ale problem w tym, że skończę według planów za jakieś 2 miesiące...
źródło: image
Pobierz