Wpis z mikrobloga

• 22
@snep5: no nie wiem czy tak serio wszyscy to już rozumieją. a dwa, że jak wyrażam opinię to nie zawsze po to żeby coś odkrywać, częściej żeby po prostu wyrazić opinię. Ty tylko odkrywczymi rzeczami się dzielisz? jeśli tak to hmm Twój wpis jest paradoksem :D
  • Odpowiedz
@serio_serio: niektorzy się skupiają, ale to zafiksowani ludzie na jakiejs tezie. Jednak jako prominentny przedstawiciel lokalnej spolecznosci czuje się zobowiązany aby przypomnieć że są jeszcze ludzie szukający w takich sprawach podwójnego dna i tego kto tu robi aferę i w jakim celu, oraz starają się nie dać wciągnąć, zaangażować w to emocjonalnie. Sprzeciwiam sie wykorzystywaniu każdej okazji do udowadniania innym że coś jest najlepsze i jest jedna prawda. Nie ma
  • Odpowiedz
  • 28
wy serio

@czescmampytanie: mimo, że mam nick serio-serio to jestem jedną osobą, nie jest nas dwie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

i darujcie ten beznadziejny argument, ze przez shitposting na umarłej g---o-stronie zaraz cała sprawa pójdzie pod dywan.

? nie umiesz czytać ze zrozumieniem na to wychodzi, nadinterpretujesz rzeczy jakich nawet nie ma w moim poście. wymyślasz coś i się na to denerwujesz. jedno wielkie "heh". milego
  • Odpowiedz
mimo, że mam nick serio-serio to jestem jedną osobą, nie jest nas dwie.

@serio_serio: ludzi którzy forsują tą samą narrację co ty jest tu pełno.

nie umiesz czytać ze zrozumieniem na to wychodzi

ty nie umiesz czytać skoro nie widzisz ze napisałem tam "wy", a nie że odnoszę się do rzeczy które napisałaś w poście. zacznijcie używać mózgu to może śledzenie dwóch wątków na raz przestanie być wyzwaniem i cały
  • Odpowiedz
@serio_serio: chlip chlip dlaczego piszecie prawdę o polkach? Nie moglibyście się skupić na czymś innym? Skupcie się na czymś innym bo jakiś dziadek, którego nigdy nie spotkacie się z was śmieję
  • Odpowiedz
  • 7
@czescmampytanie: akurat z serio_serio to był żart. widzisz, znowu nie zrozumialeś. wskaż mi gdzie jest przełożenie na to o co się czepiasz, tzn

i darujcie ten beznadziejny argument, ze przez shitposting na umarłej g---o-stronie zaraz cała sprawa pójdzie pod dywan.

albo nie mamy zbyt o czym gadać, bo byłoby to gadanie o Twojej wyobraźni
nie wiem też po co silisz się na quasi-obrażanie. od tego nie rośnie wartość argumentu. "heh2"
  • Odpowiedz
@serio_serio: Oczywiście, że tak. Był kiedyś taki ruch occupy wall street gdzie niebezpiecznie się to zbliżało do wojny klasowej, więc żeby to ukrócić powstało woke, blm, gender i cała masa inneg gówna, które miało znowu zwrócić zwykłych ludzi przeciwko sobie.
  • Odpowiedz
@serio_serio: Nadal czekam na jakiekolwiek twarde dowody przemocy na wyspie. Wyślijcie coś innego niż losowe eskortki albo dzieci jego znajomych z czarnymi kwadratami na twarzach.
  • Odpowiedz
  • 7
@Ecooo: dla mnie akurat temat przemocy nie jest tam najważniejszy. kwestie networkingu i kreowania świata, w którym Areczek myśli, że od jego dezycji zależy jak mu pójdzie na giełdzie, kwestie manipulacji masami, kwestie szantażu jako narzędzia geopolityki itp - owszem
  • Odpowiedz
akurat z serio_serio to był żart. widzisz, znowu nie zrozumialeś

@serio_serio: przecież ja to zrozumiałem ale miałem gdzieś ten żart.

poza tym dalej przywalasz się do fragmentu który wrzuciłem jako dodatek do głównej myśli, a nie do meritum. to wszystko
  • Odpowiedz