Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +17
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +219
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Od ponad 3 tygodni boli mnie głowa. Z polecenia neurologa wylądowałam na SOR. 2x tomograf, drugi z kontrastem, punkcja lędźwiowa. Zostałam skierowana do poradni neurologicznej.
Leki przeciwbólowe i przeciwmigrenowe praktycznie nic nie dają. Czekam na wyniki rezonansu, bo wcześniej wyszło wszystko niby ok. Niemniej jak czytam wypis ze szpitala, to mam w nim "Cechy zaniku korowego mózgowia"... Neurolog dopiero za tydzień, wyniki rezonansu do 3 tygodni.
Nie ukrywam, że zaniepokoiły mnie te cechy. Co to może znaczyć? Google to średni diagnosta, który mnie straszy najgorszym :/
#neurolog #neurologia #medycyna #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pierwszy podejrzany to był mózg bo prababcia zmarła na raka mózgu młodo.
Później okazało się, że to były bóle od ósemek które rosły poziomo i spychały wszystkie zęby. To, że je mam wyszło z prześwietlenia bo były pod dziąsłami. Jedna z tych ósemek miała ogromny korzeń, który owinął się w okół nerwu.
Po wyrwaniu jak zdarzały się bóle głowy to