Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +18
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

Smiać mi się chce, możemy i mamy możliwości zbudowania tamy, która będzie nam dawała energię elektryczną, do tego dwie elektrownie atomowe, możemy dalej korzystać z węgla.
Zbiornik z tamą pełniłby funkcję przeciwpowodziową, a dodatkowo produkowalibyśmy prąd. Tymczasem my mamy koalicję z 13 października/grudnia czy tam kiedyś, mamy państwo socjalne dzięki poprzednikom i tak to się kręci. Kto za wczasu nie wszedł w inwestycje typu nieruchomości, giełda, obligacje to pociąg na dobrobyt w tym kraju odjechał. Przykro mi... .
#nieruchomosci #gielda #polityka #powodz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zlituj sie
No ale brutalna brawda jest taka, że to teraz jest najlepszy czas na porządki i usuwanie niekompetencji. A tymczasem temat rozejdzie się po kościach, winni zaniedbań odejdą z tłustymi premiami, a za kilkanaście lat znów ludzie będą ginąć. I tak