✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od razu pisze że to nie jest bait i nie wiem co muszę zrobić żeby to udowodnić, musicie uwierzyć na słowo.
TL:DR Różowa zrobiła mi awanturę, że przeczytałem jej obleśnie wiadomości z kolegą i obwinia mnie.
Trafiłem na wiadomość trochę przez przypadek, ale zaciekawił mnie wyświetlany ostatni tekst więc kliknąłem. Była to obleśna wiadomość w stylu że chce ją zobaczyć nago i dalej były heheheszki o tym, dla mnie to flirt. Powiedziałem jej wprost o tym to ona zrobiła awanturę że jestem beznadziejny bo czytam jej wiadomości xD oczywiście moja wina, a te wiadomości z kolegą to tylko żarty, a ja jestem tyranem który ją kontroluje XD 8 lat w związku i takiej inby nie było nigdy, powiedziała że potrzebuje przestrzeni i zaproponowała terapię dla par.
Co myślicie Mirki, to ja jestem tu winny? Czuje się trochę jak gowno teraz; to jest jeszcze do uratowania terapia, wstępnie się zgodziłem ?
@mirko_anonim żadna terapia tylko kopniak w dupe tej babie. O ile czytanie wiadomości czyichś nie jest fajne tak ona zrobiła coś o wiele gorszego więc Twoje przewinienie to przy jej to tyci rysa na zaufaniu. Zerwij z nią bo im dłużej z nią będziesz tym gorzej będzie
@mirko_anonim: Cześć, to typowe że w takiej sytuacji wina jest zrzucana na ciebie i wiem, że to nie musi być bait, bo to dosyć schematyczne działanie. Nie mi decydować, ale jako ktoś kto nie jest teraz pod wpływem emocjonalnego stanu zakochania w tej sytuacji powiem jedno - uciekaj jak najszybciej, nie myśl że to twoja wina
✨️ Autor wpisu (OP): @Kitku_Karola @Linnior88 @3k1m jesteśmy trzy lata po ślubie, dzieci nie mamy ale nie będzie łatwo tak to wszystko zostawić, szczególnie że ciągle ją kocham. Ale czy będzie jeszcze tylko gorzej? Nie mam siły do tego, niszczy mnie to, muszę to przetrawić i zastanowić się co dalej
rozważny-nomada-95: 2 miesiace temu mialem to samo, po 7 latach nagle zmienila zachowanie po zmianie pracy, z mega domatorki zachcialo sie wychodzic z domu wiec wyszla raz, drugi, trzeci - w koncu zostawila zegarek smart w domu ktory byl zsynchronizowany z Messengerem i sie dowiedzialem o zdradzie z jakims ciapatym z pracy xD
Oboje mamy 30 lat
Tydzien przed moim odkryciem propnowala terapie par - jak sie potem okazalo by mnie przygotowac
@mirko_anonim: laska tobą manipuluje jak dzieciakiem. ma rację ze potrzebna jest terapia, ale tylko dla ciebie w temacie wyrwania się od manipulacyjnej harpii.
btw. sprawdzenie wiadomości w związku z 3 latami po ślubie to nic złego, no ale każdy argument jest dobry żeby frajerowi namieszać w głowie.
@mirko_anonim: gosciu, tobie sie wydaje, ze ja kochasz. Ona ma cie w p-----e, ona cie nie kocha, na pewno nie w takim znaczeniu tego slowa jak ty ja. Utraconego szacunku nie da sie odzyskac.
Od razu pisze że to nie jest bait i nie wiem co muszę zrobić żeby to udowodnić, musicie uwierzyć na słowo.
TL:DR
Różowa zrobiła mi awanturę, że przeczytałem jej obleśnie wiadomości z kolegą i obwinia mnie.
Trafiłem na wiadomość trochę przez przypadek, ale zaciekawił mnie wyświetlany ostatni tekst więc kliknąłem. Była to obleśna wiadomość w stylu że chce ją zobaczyć nago i dalej były heheheszki o tym, dla mnie to flirt. Powiedziałem jej wprost o tym to ona zrobiła awanturę że jestem beznadziejny bo czytam jej wiadomości xD oczywiście moja wina, a te wiadomości z kolegą to tylko żarty, a ja jestem tyranem który ją kontroluje XD 8 lat w związku i takiej inby nie było nigdy, powiedziała że potrzebuje przestrzeni i zaproponowała terapię dla par.
Co myślicie Mirki, to ja jestem tu winny? Czuje się trochę jak gowno teraz; to
jest jeszcze do uratowania terapia, wstępnie się zgodziłem ?
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Cześć, to typowe że w takiej sytuacji wina jest zrzucana na ciebie i wiem, że to nie musi być bait, bo to dosyć schematyczne działanie. Nie mi decydować, ale jako ktoś kto nie jest teraz pod wpływem emocjonalnego stanu zakochania w tej sytuacji powiem jedno - uciekaj jak najszybciej, nie myśl że to twoja wina
jesteśmy trzy lata po ślubie, dzieci nie mamy ale nie będzie łatwo tak to wszystko zostawić, szczególnie że ciągle ją kocham. Ale czy będzie jeszcze tylko gorzej? Nie mam siły do tego, niszczy mnie to, muszę to przetrawić i zastanowić się co dalej
──────────────────
Oboje mamy 30 lat
Tydzien przed moim odkryciem propnowala terapie par - jak sie potem okazalo by mnie przygotowac
btw. sprawdzenie wiadomości w związku z 3 latami po ślubie to nic złego, no ale każdy argument jest dobry żeby frajerowi namieszać w głowie.