Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +101
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Koksixk +59
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
#frajerzyzmlm
@Radus: Dokładnie, szczególnie, że z tego co widze, komentowana jest tutaj jej chyba każda rolka od rana
Nuggetsy mi się kojarzą z tanią pozycją w menu, a będąc ma wakacjach próbowałbym lokalnej kuchni, a nie tego mielonego szajsu. Tutaj wychodzi albo mega bieda (odmawianie sobie na wakacjach kosztem kilku euro), albo mentalność nastolatki, dla której jedzenie fastfoodów jest lepsze niż lokalna kuchnia.
W ogóle dzielenie czegoś na opcje dla biedaków i średniaków jest przejawem biedy umysłowej. Normalni, niebiedaccy ludzie, jeżdżą tam gdzie chcą, a biedaki komentują, czy Turcja jest dla biedaków czy nie.
Można spędzić wakacje w Egipcie odbywając rejs po Nilu i nocując w Old Cataract w Asuanie i w
Tu ich menu: https://breeze.e-pro.gr/breeze-daynight-cafe-bar-3/
Cena za nuggetsy: 7.5 euro
https://www.google.pl/maps/place/ARC/@35.505152,23.5992682,20278m/data=!3m1!1e3!4m10!1m2!2m1!1sARC+kisamos!3m6!1s0x149cf7a2cc52b58d:0x322c9dc14e983330!8m2!3d35.505152!4d23.6404676!15sCgtBUkMga2lzYW1vc1oNIgthcmMga2lzYW1vc5IBA2JhcuABAA!16s%2Fg%2F11vf3z2lf_?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Menu w barze raczej jest okrojone (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Opinie pokazują, że raczej tania miejscówka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kilka lat temu stałem się tym, co przyłożył rękę do wyludniania się Łodzi, ale w przeciwieństwie do większości (zapewne nawet Ciebie) mam porównanie i większe prawo do mówienia, że to obsrany chlew (max 5 lat tam mieszkałem) 😜
A se miej, ja teraz mieszkam w bardziej zaawansowanym i bogatszym mieście niż ta nawet osikana Warszawa, co nie znaczy, że czuje się lepszy
Natomiast jako w jakiejś części Łodzianin, będę bronił tego miasta przed debilami, którzy co najwyżej przejeżdżali przez fabryczną w drodze nad morze. 😜