Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

W ten weekend dalszy znajomy zginął na rowerze kiedy przejeżdżał przez oznakowany przejazd dla rowerów. Koleś 28 lat pędził oczywiście dużo szybciej niż przepisy pozwalają/ pewnie ani jeden ani drugi się przez to nie widzieli. I oczywiście praktycznie na każdej stronie pojawia się masa komentarzy, które winą obarcza znajomego. Albo teksty w stylu: co zmarłym po tym, że mieli pierwszeństwo.
Jak kiedyś koleś skasował na skrzyżowaniu rodzeństwo, bo jechał prawie 200km/h to większość broniła, że miał pierwszeństwo. Jak przy takiej prędkości mieli go zobaczyć (droga prosta, ale pod górę)?
#auto #kierowcy #olsztyn #samochody
Komentarz usunięty przez autora
No ale to jest prawda przecież. Trzeba zawsze zachowywać ostrożność. Jak przechodzę przez jezdnię, to nieważne, że mam zielone, zawsze się rozglądam, bo nigdy nie wiesz czy akurat jakiś debil nie będzie chciał przyszarżować na "późnym żółtym". Nikt nie umniejsza winy debilów drogowych i morderców, po prostu instynkt samozachowawczy nakazuje mieć oczy dookoła głowy. Prawo prawem, ale jak sam o siebie nie
Dlatego są dostosowane do najgorszych warunków i wszelakich możliwości na drodze jak np. stojące zepsute auto na zakręcie lub pieszy.
Kiedys po nocce wracalem do domu i stojąc na pasach zapaliło mi sie zielone więc co? Ide! Coś mnie tknęło, żeby spojrzeć w lewą stronę i zamarłem. Gdybym postawił nogę na pasach to, albo bym nie miał dziś nogi, albo by mnie nie było. Co mi z pierwszeństwa skoro z samochodem, busem czy inna ciężarówka nie mam szans
Co za różnica czy jedziesz ty czy Bolt? Jak ktoś łamie przepisy i w was przywali to i tak ucierpisz.
Jak nie widzisz problemu, to się nie denerwujesz?