Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ElGecko: a czy miałaś ostatnio robiony rezonans? Czy ktoś zasugerował diagnostykę w kierunku zespołu MEN? Mogę polecić lekarza we Wrocławiu, daj znać, jesli masz możliwość się tam pojawić. Troszkę miałam do czynienia z lekarzami ignorantami, więc rozumiem Twój ból i bezsilność. Wysyłam wirtualnego przytulasa, daj znać, jak sprawa się rozwija, dużo siły ()
  • Odpowiedz
@ElGecko: ciśnienie mi się podnosi jak czytam takie rzeczy bo tez biegam po lekarzach i jak zrobią podstawowe badania i wszystko jest w miarę w normie to się zaczyna: PAAANIE NA PEWNO TO JEST NA TLE NERWOWYM, ZAPRASZAMY DO PSYCHIATRY
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@asznysz Muszę się wybrać ponownie na rezonans, ale, z wiadomych względów, nie chcę iść do tamtego szpitala. Szukam innego sensownego miejsca, może być prywatnie. A do Wrocławia dojadę bez problemu.
Współczuję, że też masz takie doświadczenia. :( Nie wiem czy wypada o nie pytać. Jeśli chcesz się podzielić, pisz śmiało. Chętnie przyjmę też wszelkie polecenia.
  • Odpowiedz
@ElGecko: Wczoraj o tobie myślałem. Pamiętam dobrze poprzedni wpis jako pomnik szpitalnego absurdu i zastanawiałem się, jak sprawy potoczyły się dalej. A tutaj sequel. Komentarz i plus dla zasięgu. Jeśli się nie wybije, to wrzuć o innej porze, może więcej ludzi zobaczy. No i trzymaj się.
  • Odpowiedz
@ElGecko: Nie znam się to się wypowiem, kiedyś miałem dziwne wyniki hormonów i trochę czytałem. Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że ta przysadka powoduje takie problemy…. Weź może pociśnij sobie prywatnie rezonans z kontrastem, tylko trzeba wybrać dobra pracownię żeby urządzenie rejestrowało w dobrej jakości.
  • Odpowiedz
@ElGecko: ale to masz kartę i skierowania? Nie przegapiaj terminów i rób wszystkie badania jakie możesz. Wyniki konsultuj prywatnie u innych lekarzy ale takich co pracują w innych szpitalach onkologicznych np w Zielonej Górze czy w Poznaniu na garbarach
  • Odpowiedz
@ElGecko: współczuję ci. Najważniejsze to się nie poddawać. Próbuj z innym szpitalem. Miałaś pecha trafić na okropnego lekarza, ale nie wszyscy są tacy. Trzymam za ciebie kciuki
  • Odpowiedz
@ElGecko trzymaj się Mirabelka i łap komentarz dla zasięgu. Twój wpis wylądował blisko domu, bo moja ciotka 15 lat tułała się po konowałach za diagnozą głupiej endometriozy, a w międzyczasie nabawiła się z tego powodu depresji i zaburzeń lękowych.
  • Odpowiedz
@ElGecko: jak na marne jak masz plan działania czyli skierowania do konkretnych poradni i na badania? XD przyznam, że nie czytałem do końca i szczegółowo tego wpisu bo strasznie ciężko się czyta taki bełkot wpleciony
  • Odpowiedz