Aktywne Wpisy

cocojambo210 +119
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +29
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

Pisałem że tren i orale są mi obce... no to od wczoraj jest to już nieaktualne. Po prostu czas na kolejną fazę, która potrwa do stycznia. Później też już jest plan, ale to będę pisał w styczniu co i jak.
Waga w krytycznym momencie pokazała 173kg, redukcja się zrobiła, a miałabyć MASA. Plan jest teraz zacząć żreć, chłodniej będzie to może to wypali.
Do tego trochę w treningach muszę poprzestawiać. Dwa treningi upper w tygodniu to dla mnie za mało obecnie żeby móc przećwiczyć triceps/barki/klatę i plecy. Do tego po ciężkich wyciskaniach zauważyłem że już na te plecy ograniczam się głównie do 2 ćwiczeń na wyciągach. A to jest lipa bo wyciągi to mogą być dodatkiem ale nie głównymi ćwiczeniami na plecy.
Teraz wymyśliłem sobie że z tych dwóch treningów upper usunę plecy, dzięki czemu będę mógł dodać objętości na tricepsy/barki/klatę.
A plecy będę robił w osobny dzień, żeby się skupić na nich z odpowiednią intensywnością i objętością, dodatkowo bicek w ten dzień będę robił.
Mam taką chęć teraz dodać masy, napompować się po prostu, więc plan będzie ciskać te asysty i zbudować ile się da mięśni przez ten okres.
Wczoraj taki trening pleców+bicepsów zrobiłem
Rack rows 170x6 190x6 210x6
Rack rows amrap 170x12
Rack rows amrap 120x20
SSB hise shrugs amrap 300x15
SSB hise shrugs amrap 250x25
SSB hise shrugs amrpa 200x23
Vgrip lat pulldown 4x12
Wide grip cable rows 4x12
DB standing curls 4x12
DB concentric curls 4x12
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
źródło: 46342
Pobierz@IntruderXXL: minusy treningu w domu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@lubietraktory: OGIEŃ zawsze jest :)
@Wegrzynski: Czyli właściwy trening dla tuczników.
@Darksed: Nie nagrywałem nic tego dnia. Ustawienie pinów takie żeby sztanga była na poziomie kolan. Kąt tułowia około 45stopni, pauzy na pinach, wiosłowanie do dołu bebecha.
@IntruderXXL: Dan Bell bodajże tak robił
@Eustachy_goli_pachy: I co mam Ci mądrego powiedzieć, jak nic o Tobie nie wiem ani jaki jest Twój cel xD To zależy czy chcesz biegać maratony czy też np. wspinać się na wieżowce jak Banot :P
Jak dla mnie tylko różne formy FBW ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale to moje zdanie, bo trenuję rekreacyjnie, kiedyś ćwiczyłem
40 lat, 85kg.
Możesz teraz coś polecić?
@Eustachy_goli_pachy: Patrząc na to to bym zaczął na Twoim miejscu od ćwiczeń mobilizacyjnych czy rehabilitacyjnych zanim zaczniesz jakąkolwiek siłówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli lubisz takie rzeczy ogarniać sam to oglądasz ze zrozumieniem kanał SquatUniversity, jak chcesz mieć gotowca z którego wyjdziesz z konkretną już wiedzą i poprawą mobilności to kupujesz program Mobilne Ciało od Damiana Bugańskiego (cena syboliczna 200-300 zł jak
@IntruderXXL: a propos, mógłbyś nam pokrótce napisać jak znosiłeś (pod kątem diety i treningu) upały? Odczułeś jakoś czy bez znaczenia?
@NicolasLatifi: Jedyny problem tak naprawdę to jakieś urzędy, gdzie trzeba było swoje odstać, a klimy brak. Bo tak to wszędzie mam klimatyzacje. Nie wyobrażam sobie jakbym miał te upały przeżyć bez np klimatyzacji w sypialni, to by było dosłownie piekło.