Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#rodzicielstwo #szkola #dzieci #heheszki #nekromancja #magia #przemyslenia #zalesie
jako, że takie losy kraju, jakie dzieci chowanie... już, k---a, po nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
p.s.
dyrektorek oczywiście jebnięty
@nadzorca_polek_i_polakow: a jaka kara za takie przestepstwo?
@nadzorca_polek_i_polakow: Swoją drogą ciekawe jakimi kryteriami kierowała się osoba wydającą tą decyzję.
Bo gdyby sobie znaleźli jakieś kije w kształcie litery L i bawili się w wojnę biegając, celując z tych patyków do siebie i krzycząc "tratatata" (czyli literalnie bawiliby się w zabijanie się na wzajem), to pewnie nie było by problemu.
Ale większość pedagogów to są idioci, więc pewnie sami się nad tym