Aktywne Wpisy

annlupin +24
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +13
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin6654432
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: IMG_4252
PobierzTosty? No idealny obiad kuhwa. Spróbuj zrobić coś lepszego to zajmie Ci godzinę ze sprzątaniem
Zmywarka? No wiadomo, że naczynia same wyjeżdżają. Licz kolejne 15 minut
Drogie Panie - litości. To, że nie ogarnięcie to nie znaczy, że inni też nir ogarniają i nie wiedzą ile coś zajmuje.
Sprzątanie: Po części niektórzy nazwia mnie pedantem. Kiedykolwiek do mnie przyjdziesz - mam błysk. Dużo roboty przy tym? Nie. Max 15-20 minut dziennie. I tak - przejedziesz biała szmatą to jest czysto. Kwestia ułożenia prac i harmonogramu. W tle zawsze puszczam coś sobie, więc mam 2w1.
To nie jest normalny tryb życia tylko wyzysk.
"Studies show that, on average, women globally spend around 4-6 hours a day on unpaid work. In contrast, men spend much less time—typically between 1-2 hours a day."
Mówię o młodych osobach. Starsze pokolenie ma gwóźdź wbity, niestety. Sam wiem i widzę co robi moja mama. Całe dnie w kuchni, gotuję sprząta, pranie. Niestety jej system pracy domowy jest słaby, więc zajmuję to multum czasu.
Jeszcze raz - mówię o młodych, świadomych osobach. A propo - same sformułowanie unpaid jobs już mnie trochę mierzi.
Ale mój powyższy wywód - pewnie większość facetów tak tego nie ogarnia jak ja
Chcę więc tylko powiedzieć od początku, że dbanie o dom to kwestia
Takie gadanie to wiadomo. Ułożenie, ilość osób - wiadomo
No i z takim skrzywionym podejściem do kobiet już pozostaniesz sam. Wiem, że nie na temat, ale przykro się takie rzeczy czyta.
@MariacziZKariaczi: nie wiem co to znaczy i nie chce mi się sprawdzać, więc nie wiem, ale jest możliwe
edit: a dobra, bo napisałem, że świnki morskie. No, to ja akurat tak o sobie nie mówię, ale mogę być ( ͡° ͜ʖ ͡°)