Aktywne Wpisy
kamilukamilu +16
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Każdy powinien sobie to w związku poukładać i to sprawa partnerów jak to wygląda. Ja odkurzam, moja pierze, rozwieszamy razem, sprzątamy razem. Ja wynoszę śmieci, ona pilnuje rachunków. Zmywarkę ogarniamy razem. Gotujemy różnie. Czasem tylko sobie, czasem dla obojga. Czasem razem, czasem w pojedynkę. Nikt nikomu nie wylicza, wystarczy mieć jakoś poukładane.
@Atsawed: W sensie, że gotowanie jest skomplikowane, czy o co chodzi? Mam sprzęt kuchenny do ciasta, mielenia, grill elektryczny, ryżowar itd.
Najbardziej czasochłonne i wymagające energii jest chyba tylko sprzątanie tego
Kobiety po prostu są mistrzami w robieniu z siebie ofiary (oraz unikaniu odpowiedzialności za to co zrobiły, ale to już inna bajka).
@Atsawed: No baby maja to do siebie ze jak danie "robi sie" godzine, z czego 3/4 czasu to jakies duszenie miesa, gdzie w miedzyczasie mozna zrobic cos innego, to zachowuja sie jakby godzine czasu staly nad tym miesem xD
Lasagne, jakiegoś makaronu czy kotleta to jest do 30 minut a później gotuje piecze smarzy się samo albo chwilę
U mnie każdy ma swój pokój i każdy swój pokój ogarnia sam, ja części wspólne wraz z bombelkiem, niebieski zajmuje ok. 25 metrowe pomieszczenie, tyle ile nie jedno mieszkanie. Jak on wygląda nie chcecie wiedzieć, czasem ciężko wejść.
Jak dziecka nie nauczysz porządków to będzie syfiarzem do końca życia. Ciekawe za to że często w samochodzie taki człowiek ma porządek i wkoorwia się o jednego okruszka.
Mem jest idiotyczny i świadczy o tym że typ prosto od mame poszedł do
@Anonek463: Co bajt ułomku?
Że jedzenie tosta codziennie zamiast normalnej diety jest z czapy, czy że niebieski ma 25m pokój xDDD?