Aktywne Wpisy

kutmen2 +202
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +70
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Jeżeli kobieta sprawia, że jestem szczęśliwy = daje szczęście
Jeżeli sprawia, że jestem nieszczęśliwy = nie daje szczęścia
Ja walę konia = jestem szczęśliwy
Nie ma czegoś
https://blog.krolartur.com/mit-piramidy-maslowa-piramidy-potrzeb/
Piramida Maslowa to mit. Dobrze brzmiący, przekonujący, ale tylko mit.
@Feministka2000: trochę prawdy jednak w niej jest. Ja jak sobie zwalę konia ze 2 razy tak że mam dość to nawet przychodzą mi do głowy myśli żeby zająć się filantropią i nieść pomoc bliźnim.
Zgadza się ale to działa dopiero koło 50tki
Nie twierdzę, że przeciętni/brzydcy ludzie nie są czasem szczęśliwi no ale jest im dużo trudniej
Tak samo można powiedzieć że pieniądze dają szczęście, bo dają. Przecież nie trzeba dodawać, że jak jesteś umierający na raka to ci nie dadzą szczęścia, bo to oczywiste. Po co tworzyć jakieś ALE i na siłe tworzyć kontrargumenty
────────────────
@Mezomorfix: masz jakiś dowód że nie ma bezwarunkowej miłości? bo twoje pesymistyczne wpisy nie świadczą że myślisz obiektywnie
────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord