Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wcześniej leciałem na teściu, teraz planuję dołożyć anavar (okse) do cyklu. Ponoć ma to najmniejsze uboki itd. mimo że to oral ale potrafi nieźle zamieszać w cholesterorze i czynnikach lipidowych wątroby.

Pytanie: co najlepiej suplementować biorąc oxe aby najlepiej zabezpieczyć wątrobę?
#sterydy #mikrokoksy #silownia #anavar #cykl #testosteron

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie brać oxy, bo to mało opłacalny biznes dla chłopa ¯\(ツ)/¯ a jak już brać orale, to po prostu kilka tygodni, nie szaleć z dawkami i wątroba będzie w normie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie zabezpieczać wątroby, oxa nie ma prawa podnieść prób wątrobowych, jest w pełni metabolizowana w nerkach. Oxa jest moim ulubionym oralem, delikatna, nie sieje spustoszenia, nie wpływa na apetyt.
  • Odpowiedz
oxa nie ma prawa podnieść prób wątrobowych, jest w pełni metabolizowana w nerkach

@Lewusx: Błąd, może uszkodzić wątrobę i to nie w małym stopniu
  • Odpowiedz
@Poemat: Wam wszystkim uszkadza, tylko mi gdzie ja wale najwięcej nic się nie dzieje. xD

Zmienię jednak zdanie, rzadko zdarza się że będzie miała wpływ na wątrobę, ale u osób gdzie te dawki sięgają 30-40mg na dzień, specjalnie bym się tym nie martwił.
  • Odpowiedz
@Lewusx: Ciesz się, że nie spotykają Cię praktycznie skutki uboczne :) Jednak jeśli się mylisz w kwestiach zdrowotnych to nie oczekuj, że będziesz miał zawsze potwierdzenie swoich słów.
  • Odpowiedz
@Poemat: Ja nie mam z tym problemu, tu jest bardziej skomplikowana kwestia, jak ktoś ma się r------ć to się r------e, dla takich dawek jak są tutaj używane po prostu bym się nie martwił tym nadmiernie.

Niektórzy do testosteronu już nawet „osłonki” na wątrobę używają.
  • Odpowiedz
@Lewusx: Martwić może i nie ale dmuchać na zimne warto, to są nikłe koszta zarówno jeśli chodzi o $ jak i czas/zaangażowanie, a na pewno nie zaszkodzi w drugą stronę. Wyrobi też takiej osoby pewnego rodzaju „nawyk”.
  • Odpowiedz
@Lewusx: widzę że trenerek O czytaj sapanie nie napisał o wpływie OXY na wątrobę XD tak to jest jak sie powtarza głupoty po trenerze
  • Odpowiedz
@TS_X9: Jeszcze jakbyś dotknął tą oxe, zrobił sobie badania i był jednym z tych nieszczęśliwców którym rzeczywiście zaszkodziła, a tak to zwykłe gadanie z braku sympatii do mnie czy mojego trenera. xD

@KOLEGAMAMY

Tak to jest jak nie masz co robić w życiu, a perfumy kupujesz na ml, wtedy właśnie siedzisz i komentujesz bez sensu. xD
  • Odpowiedz
@Lewusx widzę że mocna merytoryczna odpowiedź od sterydziarza. Wklejać grafikę jakim to trenerem nie jesteś to potrafisz w dziesiątkach ale żeby rzeczowo odpisać to brakuje argumentów. Szybko się wyjaśniłeś pisząc o tej oxie, idealny typek co myśli że im więcej wbije tym będzie lepiej
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: Ale na co ci mam odpisać? Na ten płacz i lament pod moimi odpowiedziami? Ustosunkowałem się do swojej poprzedniej odpowiedzi i dlaczego napisałem tak, a nie inaczej.

Nie im więcej wbije tym będzie lepiej, ja ludziom próbuje uświadomić, że niektórych substancji nie można dać 10-20mg bo nic się tym nie zyska.
  • Odpowiedz
@Lewusx no zesrales się perfumami zaraz pod moją 1 odpowiedzią sterydziarzu, napisałeś że wątroba jest git po oxie a to jest nieprawda. Piszesz głupoty a potem prostujesz wielki trenerze
  • Odpowiedz
@Lewusx: ale po co mam brac oxe i sprawdzać na sobie jak sa w necie badania? nie czytasz żadnej literatury ktory walisz towar na przypale?
  • Odpowiedz