Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +159
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +115
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Dlaczego mówicie, że jak ktoś nie kucuje leetcode co kilka miesięcy, nie siedzi po pracy, robiąc dodatkowe projekty, nie uczy się każdej nowej biblioteki, to zostanie wysrany przez rynek? Przecież zdecydowana większość ludzi w IT tego nie robi. Ludzie mają rodziny, znajomych, życie prywatne i nie mają na to czasu, a część po prostu ochoty. Dlaczego próbujecie wzbudzić w ten sposób strach i zmuszać do udziału w jakimś wyścigu szczurów, gdzie jak tego nie robisz, to oznacza że jesteś słaby. W IT, tak jak w innej branży jest miejsce dla słabych, średnich i dobrych, wszystko zależy od firmy. Wiadomo, że jak ktoś jest totalnym głąbem, to niezależnie od branży, nie zagrzeje miejsca ale na wykopie można odnieść wrażenie, że jak nie jesteś pasjonatem, spędzającym każdą wolną chwilę nad rozwojem, to nie masz tu czego szukać, a przecież to bzdura.
#programowanie #pracait #programista15k #naukaprogramowania
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Obudził się w nich duch ze szkoły gdzie trzeba wszystko wykuć na pamięć i wtedy dostaną dobrą ocenę. A to tak nie działa na rynku pracy.
─────────────────────
Nie liczy się dla mnie naraz zdobyć fortunę, tylko ułożyć sobie przyjemne życie.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
@mirko_anonim: nie no, jak mają mniejszego skilla to są lepsi
@mirko_anonim: jak na to cię tylko stać to powodzenia w szukaniu roboty
─────────────────────