Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Brzmi, jakbyś nie potrzebował "różowej", tylko asystentki do organizacji wakacji i robienia lodów. Jakbyś może sam trochę zainwestował w związek, zamiast tylko narzekać, to może byłoby inaczej? Ale skoro tak ci źle, to może lepiej przestać marnować sobie nawzajem czas.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesteś jej pantoflem z nadchodzącym awansem na beciaka z dead-bedroomem. musisz się i ją ogarnąć, ale ona wtedy prawdopodobnie odejdzie, gdy zobaczy ze próbujesz wyrwać się z roli i nie może już ciebie wykorzystywać.

a co do tego fragmentu że "facet powinien organizować wycieczki" to odpowiedź jej że "kobieta powinna opróżniać jaja regularnie" xD error gwarantowany
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
✨️ Autor wpisu (OP): @kabotyno

Ale to ja wszystko organizuje xD Wyjscia weekendy wakacje. Rózowy tylko czeka i wymaga. Na ostatnie 15 tygodni, 8 weekendów ja zorganizowałem, rózowy 1. No i jak nic nie wymysle to narzeka.

Na dodatek ja te wyjscia to mam w d... gdyby nie to ze rozowy chce to bym nigdzie nie jezdzil. To co mnie wkurza to ze nie ma a) jakiegos wyrównania b) jezeli jej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim udawaj ze jest okej ale na boku szukaj innej. A jak nie jestes w stanie szukac na boku innej, bo bedziesz sobie wmawial ze jest okej. To wyruchaj ja ostatni raz i wyjeb za drzwi bo do konca zycia bedziesz sie w------l i po co ci to. Chcesz skonczyc jak beciak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie to wymysli inną rzecz którą nie robie

@sberatel A co to jest nudziarz xd na imprezach ja jestem tym smiesznym, co zreszta na to rózowa poleciała. W domu na jakies wyjscia nigdy nie odmówiłem. Ale tak wole sobie weekend odpocząc w domu bo tygodniu pracy i porobic swoje rzeczy. Tylko ze i tak robimy to co rozowy chce. Na poczatku nie wymyslałem rzeczy, rozowa chciała
  • Odpowiedz
Co wasze rozowe wnoszą do związku?

@mirko_anonim: wnosi siebie - to nie wystarczy?

i co Ty o tych lodach cały czas? do Grycana idź na loda a nie biedna kobieta po ciężkim dniu pracy będzie jeszcze śmietanę ubijać bo Panicz loda chce?

ja wiem, że jest gorąco ale to może jakiś kompromis i niech Sorbety robi? to jest mniej kaloryczne, albo nwm w Makro kupcie takie 5L opakowania
  • Odpowiedz
Ale to ja mam szukac wakacji które ona chce i musi odrzucic 6 ofert które wysle bo jej nie pasują, wcale nie moze sama poszukac bo mi to jest obojetne xD

@mirko_anonim: dlaczego wy sobie takie wybieracie? Kto wam przystawił pistolet do głowy? Jest tyle kobiet lubiących się angażować, kreatywnych, którym sprawia radość robienie niespodzianek...
  • Odpowiedz