Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
MistrzKowalski +11

@mirko_anonim: moja ostatnia trochę wniosła... i na szczęście nic nie wyniosła. Także bez strat.
a co do tego fragmentu że "facet powinien organizować wycieczki" to odpowiedź jej że "kobieta powinna opróżniać jaja regularnie" xD error gwarantowany
Ale to ja wszystko organizuje xD Wyjscia weekendy wakacje. Rózowy tylko czeka i wymaga. Na ostatnie 15 tygodni, 8 weekendów ja zorganizowałem, rózowy 1. No i jak nic nie wymysle to narzeka.
Na dodatek ja te wyjscia to mam w d... gdyby nie to ze rozowy chce to bym nigdzie nie jezdzil. To co mnie wkurza to ze nie ma a) jakiegos wyrównania b) jezeli jej
@sberatel A co to jest nudziarz xd na imprezach ja jestem tym smiesznym, co zreszta na to rózowa poleciała. W domu na jakies wyjscia nigdy nie odmówiłem. Ale tak wole sobie weekend odpocząc w domu bo tygodniu pracy i porobic swoje rzeczy. Tylko ze i tak robimy to co rozowy chce. Na poczatku nie wymyslałem rzeczy, rozowa chciała
@mirko_anonim: wnosi siebie - to nie wystarczy?
i co Ty o tych lodach cały czas? do Grycana idź na loda a nie biedna kobieta po ciężkim dniu pracy będzie jeszcze śmietanę ubijać bo Panicz loda chce?
ja wiem, że jest gorąco ale to może jakiś kompromis i niech Sorbety robi? to jest mniej kaloryczne, albo nwm w Makro kupcie takie 5L opakowania
Każdy narzeka na swoją babe a potem się okazuje że ona jest +25 i wszystko jasne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
No to też skoro ja wnosze siebie to powinno wystarczyc
Można to zmienić ale będzie trudne.
@mirko_anonim: dlaczego wy sobie takie wybieracie? Kto wam przystawił pistolet do głowy? Jest tyle kobiet lubiących się angażować, kreatywnych, którym sprawia radość robienie niespodzianek...
@mirko_anonim:
Bzdury