@mirko_anonim: Bardzo dużo, przede wszystkim moja różowe jest kobietą więc wnosi wszystkie te wartości które kobieta może wnieść do związku totalnie odstawiając na bok wszelkie materialne kwestie chociaż do budżetu też się dokłada.
To jest tak p------e, że potrafię codziennie proponować jej wyjście/spacer cokolwiek, jej się nigdy nie chce, a po jakimś czasie wyskakuje że jej nigdzie nie zabieram xD
@4mmc-enjoyer: ja swoją informuję że idę na spacer, na siłkę i pytam czy chce iść ze mną. Wtedy idzie xD Ale czasami jak jej się baardzo nie chce to nie idzie xD Wtedy idę sam, dla własnej przyjemności. Tak na prawdę to Ty
@mirko_anonim: skoro pani twierdzi, ze OBOWIAZKIEM mezczyzny jest organizacja czasu czy czego tam, to otwarcie jej powiedz, ze obowiazkiem kobiety jest robienie galy i przygotowanie posilkow. Nie? No to Ty tez nic nie rob. Na litosc boska, pantoflu, baba zabrania Ci kebaba jesc? Tego jeszcze nie grali...
Anonim (nie OP): @AlienFromWenus: "nie wszystkie kobiety" i dziwnym trafem nikt nie może znaleźć tych pozostałych, rzekomo normalnych xD. Każde pokolenie, nasi ojcowie, dziadkowie też narzekali, ostrzegali więc coś w tym musi być że każda jedna taka sama
Ty myślisz że jesteś inna, a jesteś inna np. przez pierwsze 3 miesiące związku. Potem wychodzi prawdziwe babsko, któremu nic się nie chce, wiecznie narzeka, słucha się swoich koleżaneczek, itp
Po pierwsze, co ty sobie wyobrażasz, że 3 laski w twoim życiu to wjz wyznacznik tego jakie są wszystkie? Dla pustych gości może i tak. Twoje osobiste porażki w związkach nie dają ci upoważnienia by wszystkie kobiety uważać za takie
@mirko_anonim: z tym nie wszystkie kobiety to też jest super argument. A według kobiet każdy mężczyzna jest straszniejszy od niedźwiedzia w lesie ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: a, czyli dobrze trafiłem
@mirko_anonim: Bardzo dużo, przede wszystkim moja różowe jest kobietą więc wnosi wszystkie te wartości które kobieta może wnieść do związku totalnie odstawiając na bok wszelkie materialne kwestie chociaż do budżetu też się dokłada.
@4mmc-enjoyer: ja swoją informuję że idę na spacer, na siłkę i pytam czy chce iść ze mną. Wtedy idzie xD
Ale czasami jak jej się baardzo nie chce to nie idzie xD Wtedy idę sam, dla własnej przyjemności. Tak na prawdę to Ty
Tak, jeździli na wakacje często. Ale ogólnie o matce jakoś dobrze się nie
Każde pokolenie, nasi ojcowie, dziadkowie też narzekali, ostrzegali więc coś w tym musi być że każda jedna taka sama
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@4mmc-enjoyer:
Po pierwsze, co ty sobie wyobrażasz, że 3 laski w twoim życiu to wjz wyznacznik tego jakie są wszystkie? Dla pustych gości może i tak. Twoje osobiste porażki w związkach nie dają ci upoważnienia by wszystkie kobiety uważać za takie
@mirko_anonim: współczuję nudnej laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)