Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Różowa po pierwszej randce ma focha, że nie napisałem, czy dotarła bezpiecznie do domu. Mi wydaje się, że skoro na pewno sama wychodzi z domu do sklepu, pracy, czy na zajęcia i bez problemu wraca to nie jest to jakieś potrzebne pytanie. Zwłaszcza, że prawie się nie znamy i nie mieszka w jakiejś niebezpiecznej okolicy. Jak bardzo chciała takiej rozmowy, to ona też mogła napisać. Jak uważacie, kto ma racje? Olać ją za walenie fochów po zaledwie jednym spotkaniu?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #randki #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: było lizanko/macanko?
jeśli nie, to czego oczekuje?
Ale na przyszłość, to zdecydowany plus, jeśli facet spyta. ¯_(ツ)_/¯
u mnie w domu nigdy nikt nie mówił "daj znać jak dotrzesz" czy "napisz jak już wrócisz do domu" i od nikogo tego nie wymagam ale kilka razy zdarzyło mi się spotkać kogoś kto takie pytania zadawał i moja reakcja to głównie "ok ale po co, pamiętam przecież drogę do domu" więc może pochodzi z rodziny, gdzie
macie inne potrzeby, inne oczekiwania
tobie potrzebna jest laska która wraca do domu i nie trzeba się dowiadywać od niej czy dotarła, jej jest potrzebny facet który się zapyta (w jej mniemaniu - zależy mu)
jaki jest możliwy kompromis? albo ty będziesz pytał, co będzie dla ciebie sztuczne i niepotrzebne, albo ona się zgodzi żebyś nie pytal i nie ma sprawy, co będzie dla
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
No chyba, że tak zrobiła lub choćby nie obraziła się a Ty po prostu negatywny komentarz nazywasz fochem, bo tak też moz być.
Patus nie ogarnia czym jest więź oksytocynowa i jaki robi kipisz w głowie witaminom.
Najgorsze, że witaminy też nie ogarniają, jaką krzywdę sobie robią, dając patusom na pierwszej randce.
@kabotyno: to święte słowa! 14 lat temu olałem kilka redflagów i męczyłem się tyle lat w p-------j relacji