Aktywne Wpisy
mrocznegacie +540
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +124
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
Różowa po pierwszej randce ma focha, że nie napisałem, czy dotarła bezpiecznie do domu. Mi wydaje się, że skoro na pewno sama wychodzi z domu do sklepu, pracy, czy na zajęcia i bez problemu wraca to nie jest to jakieś potrzebne pytanie. Zwłaszcza, że prawie się nie znamy i nie mieszka w jakiejś niebezpiecznej okolicy. Jak bardzo chciała takiej rozmowy, to ona też mogła napisać. Jak uważacie, kto ma racje? Olać ją za walenie fochów po zaledwie jednym spotkaniu?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #randki #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: było lizanko/macanko?
jeśli nie, to czego oczekuje?
Ale na przyszłość, to zdecydowany plus, jeśli facet spyta. ¯_(ツ)_/¯
u mnie w domu nigdy nikt nie mówił "daj znać jak dotrzesz" czy "napisz jak już wrócisz do domu" i od nikogo tego nie wymagam ale kilka razy zdarzyło mi się spotkać kogoś kto takie pytania zadawał i moja reakcja to głównie "ok ale po co, pamiętam przecież drogę do domu" więc może pochodzi z rodziny, gdzie
macie inne potrzeby, inne oczekiwania
tobie potrzebna jest laska która wraca do domu i nie trzeba się dowiadywać od niej czy dotarła, jej jest potrzebny facet który się zapyta (w jej mniemaniu - zależy mu)
jaki jest możliwy kompromis? albo ty będziesz pytał, co będzie dla ciebie sztuczne i niepotrzebne, albo ona się zgodzi żebyś nie pytal i nie ma sprawy, co będzie dla niej pominięciem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
No chyba, że tak zrobiła lub choćby nie obraziła się a Ty po prostu negatywny komentarz nazywasz fochem, bo tak też moz być.
Patus nie ogarnia czym jest więź oksytocynowa i jaki robi kipisz w głowie witaminom.
Najgorsze, że witaminy też nie ogarniają, jaką krzywdę sobie robią, dając patusom na pierwszej randce.
True u baby po seksie wytwarza się hormon przywiązania , dlatego że kiedyś s--s równał się ciazy przez brak zabezpieczen
@kabotyno: to święte słowa! 14 lat temu olałem kilka redflagów i męczyłem się tyle lat w p-------j relacji