Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa po pierwszej randce ma focha, że nie napisałem, czy dotarła bezpiecznie do domu. Mi wydaje się, że skoro na pewno sama wychodzi z domu do sklepu, pracy, czy na zajęcia i bez problemu wraca to nie jest to jakieś potrzebne pytanie. Zwłaszcza, że prawie się nie znamy i nie mieszka w jakiejś niebezpiecznej okolicy. Jak bardzo chciała takiej rozmowy, to ona też mogła napisać. Jak uważacie, kto ma racje? Olać ją za walenie fochów po zaledwie jednym spotkaniu?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #randki #randkujzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: podałeś dosć mało szczegółów, ale jeśli to po pierwszej randce, to ewidentnie szuka problemów. jeżeli oprócz tego nie zrobiła na tobie generalnie jakiegoś dobrego wrażenia, potencjału na dalsze fajne spędzanie czasu, to darowałbym sobie. szukaj kobiet które są łatwe w obyciu, przyjazne
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): wydaje mi się, że to się chyba wynosi z domu xD

u mnie w domu nigdy nikt nie mówił "daj znać jak dotrzesz" czy "napisz jak już wrócisz do domu" i od nikogo tego nie wymagam ale kilka razy zdarzyło mi się spotkać kogoś kto takie pytania zadawał i moja reakcja to głównie "ok ale po co, pamiętam przecież drogę do domu" więc może pochodzi z rodziny, gdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ma rację, ale ty też masz rację
macie inne potrzeby, inne oczekiwania

tobie potrzebna jest laska która wraca do domu i nie trzeba się dowiadywać od niej czy dotarła, jej jest potrzebny facet który się zapyta (w jej mniemaniu - zależy mu)

jaki jest możliwy kompromis? albo ty będziesz pytał, co będzie dla ciebie sztuczne i niepotrzebne, albo ona się zgodzi żebyś nie pytal i nie ma sprawy, co będzie dla niej pominięciem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to nie kwestia tego ktoq rację, tylko tego, że problemu z różnicą w oczekiwaniach/potrzebach nie rozwiązuje się grochem tylko rozmową o tych potrzebach i emocjach.

No chyba, że tak zrobiła lub choćby nie obraziła się a Ty po prostu negatywny komentarz nazywasz fochem, bo tak też moz być.
  • Odpowiedz
no te jeb.niete tak maja ze cie uwazaja za swojego chlopaka po pierwszym bzykanku.

Patus nie ogarnia czym jest więź oksytocynowa i jaki robi kipisz w głowie witaminom.
Najgorsze, że witaminy też nie ogarniają, jaką krzywdę sobie robią, dając patusom na pierwszej randce.
  • Odpowiedz
@olokynsims

>no te jeb.niete tak maja ze cie uwazaja za swojego chlopaka po pierwszym bzykanku.

Patus nie ogarnia czym jest więź oksytocynowa i jaki robi kipisz w głowie witaminom.

Najgorsze, że witaminy też nie ogarniają, jaką krzywdę sobie robią, dając patusom na pierwszej randce.

True u baby po seksie wytwarza się hormon przywiązania , dlatego że kiedyś s--s równał się ciazy przez brak zabezpieczen
  • Odpowiedz
jeśli już po pierwszej randce dostrzegasz problemy, nie ma nad czym się zastanawiać – żegnaj i szukaj dalej.

@kabotyno: to święte słowa! 14 lat temu olałem kilka redflagów i męczyłem się tyle lat w p-------j relacji
  • Odpowiedz