Aktywne Wpisy
GabrielOcello +880
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
MarcelFerry +449
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ps. Pewnie teraz wszyscy zaprzeczą ale takie były realia w pierwszych dniach, że każdy był obsrany przed tym co zrobi rosja. Tym bardziej komiczne jest to co się teraz dzieje.
#wojna #ukraina #rosja
Dokładnie tak było i jeżeli ktoś by zaprzeczył to albo jest po prostu zwykłym kłamcą, albo ma demencję.
Komiczne to są teraz te wszystkie scenariusze fpsow i innych gier w których Rosja była przedstawiana jako równy przeciwnik dla USA, który ma nawet potencjał wejść na ich terytorium.
Terwz widać, że te scenariusze pisali Amerykanie bez pojęcia o tym, że ruskie wojsko to przede wszystkim banda biednych pijaków zebranych ze wschodu
Ale byłem też zaciekawiony, bo kacapy powiedziały SPRAWDZAM, a od dawna wiedziałem, że zachód straszy Kacapią 20x za mocno, a sama kacapia straszy zachód 50x za mocno.
Powiedzieli sprawdzam, zesrali się i w sumie było to do przewidzenia, bo
W sumie, to jeszcze przed 2014 wymysallemsobie pewna historyjkę (taka pod krótkie opowiadanie), gdzie Ukraina znowu była podzielona na lewo i prawobrzeżna - gdy
@Murasame: ale p---------e
@bluzgajacy: samo przejęcie Ukrainy zrobiło by z nas kraj na krawędzi konfliktu i gospodarczo kosztowało pewnie z kilkaset miliardów.
@Need:
Nie no, twórców gier to bym nie krytykował za to. Gdybym miał jako twórca fabuły wybrać przeciwnika dla USA, to raczej nikt inny poza ruskimi do głowy by mi nie przeszedł, szczególnie ze względu na zimną wojnę. Teraz naturalnie są też chiny.
Przypominam, że w pierwszym Crysis mocarstwem