Aktywne Wpisy

ish_waw +36
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +21
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

#gotujzwykopem #arinkaofood
źródło: 20240809_163431
Pobierz@arcxa: @Viking- Z @mielonkazdzika Ogólnie to koleś trolluje z tym postem, ale gwoli ścisłości. Żaden papież nie daje dyspensy na post, ani post nie jest wymagany. To rodzaj ćwiczenia nad sobą i też jałmużny (stąd w ogóle wziął się post- oddawało się mięso w środy i piątki biedniejszym, a jadlo
@KarnetNaGlony: "wy" w sensie kto? Polska jest krajem świeckim więc nie próbuj sobie nią wycierać sekciarskiej mordy
https://www.pap.pl/aktualnosci/czy-w-piatek-po-bozym-ciele-obowiazuje-post
@Viking-: W wigilię nigdy nie było postu, to tylko polska tradycja, że się wtedy nie je mięsa. Ale jak najbardziej nie ma człowiek grzechu jeśli zje mięso, choć oczywiście wg mnie dobrze jest przestrzegać tej tradycji.
@Viking-: Mój brat tak robi. Ja jem małe śniadanie.