✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, pomóżcie, bo zaraz jebnę… 4 rok prawa here. Studia zaoczne na jednej z najlepszych uczelni w kraju. Drugi kierunek ukończony. Od początku studiów prawniczych chciałem iść do #kssip. Żeby utrzymać się w jednym z największych miast wojewódzkich poszedłem do pracy w #korpo. Wziąłem pierwszą lepszą ofertę, gdzie dali mi UoP. Korpo mocno finansowe. Średnio mi tam idzie, coraz więcej fakapów, bo czeka mnie niestety kampania wrześniowa z jednego przedmiotu…No i właśnie przez to tak bardzo się stresuję. Martwię się, że sobie nie dam rady, że uwalę przedmiot. Bardzo zależy mi na zdaniu tego kierunku, przecież to przedostatni rok…Z dnia na dzień wątpię niestety, że mi się uda. W pracy też ledwo wyrabiam, bo coraz mniej ludzi. Boję się, że mnie wyjebią. Mam wrażenie, że w życiu wszystko zaczyna mi się przez to sypać… #praca #pracbaza #depresja #stres
@mirko_anonim: Miałem podobnie. Jeżeli przetrwałeś 4 lata, to spokojnie dasz radę i teraz. Jeżeli boisz się utraty roboty to odłóż maksymalnie hajsu na czarną godzinę.
Mirki, pomóżcie, bo zaraz jebnę…
4 rok prawa here. Studia zaoczne na jednej z najlepszych uczelni w kraju. Drugi kierunek ukończony. Od początku studiów prawniczych chciałem iść do #kssip. Żeby utrzymać się w jednym z największych miast wojewódzkich poszedłem do pracy w #korpo. Wziąłem pierwszą lepszą ofertę, gdzie dali mi UoP. Korpo mocno finansowe. Średnio mi tam idzie, coraz więcej fakapów, bo czeka mnie niestety kampania wrześniowa z jednego przedmiotu…No i właśnie przez to tak bardzo się stresuję. Martwię się, że sobie nie dam rady, że uwalę przedmiot. Bardzo zależy mi na zdaniu tego kierunku, przecież to przedostatni rok…Z dnia na dzień wątpię niestety, że mi się uda. W pracy też ledwo wyrabiam, bo coraz mniej ludzi. Boję się, że mnie wyjebią. Mam wrażenie, że w życiu wszystko zaczyna mi się przez to sypać… #praca #pracbaza #depresja #stres
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim