Aktywne Wpisy
apfi +1
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres 0
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 31.1% (182)
- Nie 68.9% (403)
Każdego dnia staram się ogarniać tyle, ile tylko mogę - sprzątam, gotuję, pomagam matce i głaskam kota, dbam o siebie, coś poczytam, porysuję, pomodlę się(podobno tylko Bóg może mi pomóc). W tym tygodniu nawet pograłem z siostrzeńcem w Warcraft pare godzin, wczoraj byłem w sklepie i aptece, dzisiaj w zusie. Boję się wychodzić z domu - z obrazka dowiecie się dlaczego.
Mimo, iż wyszedłem z domu w tym tygodniu dwa razy - nie zostałem zastrzelony - nie wiem czemu, może ludziom, którzy mieli to zrobić zrobiło się mnie żal, albo mają dobre serduszka i odpuścili, nie wiem i się nie dowiem.
Gdybym był paranoikiem to bym powiedział, że próbują osłabić moją czujność, sprawić, abym poczuł się pewniej i swobodniej wychodził z domu, aby stworzyć więcej dogodnych okazji do odwalenia mnie.
Jeśli tego nie zrobią w najbliższym czasie - problem pozbycia się prześladowanego pedaua, zostanie z powrotem przerzucony na pilską policję.
A mianowicie za jakiś czas muszą mnie aresztować - być może coś komuś odsprzedałem, a oni o tym wiedzą.
Więc będą musieli mnie zawinąć - co stworzy wiele możliwości do pozbycia się mnie na masę różnych sposobów.
Wrzucam na szybko zrobionego screena z programu do mapowania myśli z rozpiską, jak na obecny moment mam zostać odwalony.
Najbardziej obawiam się:
- zostać zastrzelony na ulicy - mogą włożyć mi coś do łapy i udawać, że to w "samoobronie" - chyba sam im ten pomysł podsunąłem, jest dla mnie ujowy bo przez to boję się z chaty wychodzić i nawet zakupy, czy wizyta w aptece po leki dla matki to wyzwanie. Nie noszę ze sobą żadnego "sprzętu", prócz różańca i kluczy do domu xD .
- zrobienie mi samobójstwa - obojętnie, gdzie, czy to na dołku, czy areszcie, albo "wywiezienie do lasu" - łatwo będzie to wszystkim wmówić - "jego akcja na wykopie to była próba zwrócenia na siebie uwagi, wołanie o pomoc hłe hłe". Moja akcja na wykop to rzeczywiście była próba zwrócenia na siebie uwagi, ale nie dlatego, że planuje popełnić s---------o, tylko dlatego, że ktoś planuje mi je zrobić, a ja tego nie chcę bo kocham życie, jestem wierzący i mam w uuuuj rzeczy do zrobienia zanim opuszczę tą dolinę łez.
Myślę, że zrobią ze mnie pedryla - jak prześladują pedaua to zawszę chcą z niego zrobić pedryla. Opcja standard. Albo podrzucą mi coś, albo namówią kogoś, aby kłamał na mój temat. Wtedy nic nie będą musieli robić - współwięźniowie się mną zajmą - powieszą mnie na celi.
Objaśnienie na obrazku.
Mogę też wyjaśnić motywacje, wymówki, narracje, jakie ci ludzi stosują, aby usprawiedliwić sobie zamordowanie niewinnego człowieka - jeśli kogoś będzie to interesowało, albo nie widział moich wcześniejszych wysrywów.
Pozdrawiam i wielkie dzięki za dodatkowe 5 tygodni życia.
Zamieszanie, które dzięki Wam udało się tu zrobić odsunęło zamordowanie mnie w czasie. I chyba nie tylko mnie.
#przegryw #narkotykizawszespoko #n-------i #patologiazewsi #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #lgbt #policja #teczowepaski #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet #samotnosc #samobojstwo <-- dopisuje ten tag bo obawiam się, że to mi zrobią.
Wołam bo boję się szadoła.
@PrawdziwyEuropejczyk @ZwyklyRoman @Dadd_yissuess0 @midalohn @grand_khavatari @psychol-denty @kamilek123 @3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
Jeśli nie wrócę to znaczy, że leże rozj.ebany na ulicy, a bezdomny pies ru.cha moje martwe truchło.
Jakbyście mogli mnie obserwować - to bardzo ułatwia mi sprawę z wołaniem moich schizoli.
@Mr_3nKi_
Nie spamuje, nie ma za dużo moich wpisów. A pracują dla nich tylko co niektórzy xD.
@ZwyklyRoman
Ogólnie to nie odpuszczą mi bo, gdzieś podałem jakieś ich dane.
Ludzie, którzy od miesiąca planują mnie zamordować nie odpuszczą mi i mnie zamordują bo ja podałem ich dane, a jak bym tego nie zrobił to po prostu zamordowaliby mnie wcześniej.
"Nie wierzgaj się, tylko daj się po prostu zamordować..."
Nie szukajcie tu logiki - od tego jestem ja.
Czasami mi się wydaję, że nikt już nie pamięta za co byłem prześladowany, za co mam zostać zamordowany i że w tym wszystkim po prostu chodzi o składanie ofiar z ludzi.
Czego chcecie?
Jak umie szyć to dawać go tu - zrobimy sobie sweatshop.
Jeśli chodzi o policje, to jeśli ten przykry obowiązek pozbycia się mnie padnie na nich - obstawiam, że będą chcieli mnie chwycić w piątek bo wtedy mogą Cię trzymać cały weekend. Już jest czwartek.
Ogólnie to zabić chcą mnie od trochę ponad miesiąca - wcześniej groźby były, ale takie, których nie brałem na poważnie.
Wydaje mi się, że zamieszanie jakie zrobiłem na necie odsunęło moją śmierć w czasie.
Także