Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Potraficie tylko gadać "to by nic nie dało" xD
Kisicie się we wspólnym sosie obwiniania całego świata za waszą samotność.
Ciekawe jak chcecie cokolwiek osiągnąć w czymkolwiek, skoro oczekujecie jedynie porażki. To dość uniwersalna prawda, nie tyczy się tylko spraw damsko-męskich, chociaż tu jest wyraźnie widoczna.
Kobiety szukają facetów, których ćwiczenie/zdobywanie skilla/cokolwiek innego właśnie nie przerasta. Bo nie chcą mieć przy boku kogoś kto rozłoży ręce przy pierwszym większym problemie na waszej drodze.
Przemyślcie to po prostu, może któryś z was się uratuje z tego gówna
@mirko_anonim: Warto dodać, że tylko w dwóch i największa różnica to Warszawa, do której nie zaliczano chłopów z pobliskich miast, więc nadwyżka kobiet w miastach to mit.
@miko24: Chcesz powiedzieć, że sukces jest pewny i gwarantowany czy że frustracja nie przynosi negatywnych skutków?
Bo to są jedyne możliwe wnioski z tego co napisałeś.
───────────────
@Eteres: ? Nie wiem skąd te wnioski.
Sukces pewny? Nigdy.
To co próbowałam przekazać to fakt, że wciągacie w te tagi rzesze facetów, którzy zaczynają wierzyć że nic od nich nie zależy.
A skoro całą sprawczość oddajesz światu, to faktycznie dochodzisz do wniosku że nic dobrego nie ma prawa
@Eteres: A weź przeczytaj ten fragment jeszcze raz.
Chłop może być nie-sam tylko wtedy, gdyby kobiety go podrywały z powodu jego urody. Serio?
@mirko_anonim: ale ja tego nie krytykuję. Jeśli masz takie wymagania i liczysz się z tym że takiej możesz nie znaleźć, to jest to uczciwy układ. Masz prawo wybrać swoje kryteria oraz wybrać samotność, jeśli żadna z kobiet spełniających te kryteria nie jest tobą zainteresowana. Grunt żebyś odnalazł swój spokój.
To co napisałeś w sumie prawda, tylko że ludzie są LENIWI i się nie rozwijają, ale nawet lepiej bo mam mniejszą konkurencje.
No i będąc takim 6/ 10 gościem to trochę