Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +156
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz
nowszyja +31
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz

Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze jestem taki przybity i smutny. Jakby było nawet tak jak teraz, ale był kwiecień i człowiek by wiedział, że zaraz będzie lato to już by inaczej było, a tak to chujnia. Chociaż ziomek do mnie pisze, że on ma w------e ogólnie na pogodę za oknem, jak jest tak jak teraz to po prostu włącza gierkę, albo film i się odcina
#pytaniedoeksperta #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski #psychologia #depresja #l-------------j #z-------------j
Czy jest to jakieś mocno mi doskwierające? No też nie, pora roku jak pora roku. Też ma swoje plusy, lubie morsować wiec można się pokąpąć, jak był snieg też lubilem ten klimat (ale wiadomo, że te aktualne zimy to takie sobie i jest bardziej breja)
źródło: image_2025-11-11_224823609
Pobierzźródło: temp_file5917713236915433911
PobierzDlatego ja polecam tak robote zeby miec 3-4 miesiace wolnego co roku
Styczen,luty, Marzec wolny, lece do australii lub gdzies na poludnie od rownika,glowny urlop na wyjazd bikepackingowy
Potem