Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze jestem taki przybity i smutny. Jakby było nawet tak jak teraz, ale był kwiecień i człowiek by wiedział, że zaraz będzie lato to już by inaczej było, a tak to chujnia. Chociaż ziomek do mnie pisze, że on ma w------e ogólnie na pogodę za oknem, jak jest tak jak teraz to po prostu włącza gierkę, albo film i się odcina
@Schwarzfahrer zdecydowanie wole lato, 30⁰ na dworze i długie dni (to jest chyba dla mnie najgorsze, że juz o tej 16 się robi ciemno).
Czy jest to jakieś mocno mi doskwierające? No też nie, pora roku jak pora roku. Też ma swoje plusy, lubie morsować wiec można się pokąpąć, jak był snieg też lubilem ten klimat (ale wiadomo, że te aktualne zimy to takie sobie i jest bardziej breja)
@Schwarzfahrer: Wszystkie osoby cierpiące z powodu pogody , cierpią z powodu pogody a nie depresji. Cierpiącemu pogoda nie czyni róznicy, chyba że na gorsze np. wiosna, lata.
Dlatego ja polecam tak robote zeby miec 3-4 miesiace wolnego co roku Styczen,luty, Marzec wolny, lece do australii lub gdzies na poludnie od rownika,glowny urlop na wyjazd bikepackingowy
@Schwarzfahrer: Wprawdzie nie mieszkam w LA, ale potwierdzam, że po przeprowadzce do kraju, gdzie teraz mam 25 stopni z rana, zielono za oknem i błękit nad głową, to bardziej się chce. Pozdrawiam!
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze jestem taki przybity i smutny. Jakby było nawet tak jak teraz, ale był kwiecień i człowiek by wiedział, że zaraz będzie lato to już by inaczej było, a tak to chujnia. Chociaż ziomek do mnie pisze, że on ma w------e ogólnie na pogodę za oknem, jak jest tak jak teraz to po prostu włącza gierkę, albo film i się odcina
#pytaniedoeksperta #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski #psychologia #depresja #l-------------j #z-------------j
Czy jest to jakieś mocno mi doskwierające? No też nie, pora roku jak pora roku. Też ma swoje plusy, lubie morsować wiec można się pokąpąć, jak był snieg też lubilem ten klimat (ale wiadomo, że te aktualne zimy to takie sobie i jest bardziej breja)
źródło: image_2025-11-11_224823609
Pobierzźródło: temp_file5917713236915433911
PobierzDlatego ja polecam tak robote zeby miec 3-4 miesiace wolnego co roku
Styczen,luty, Marzec wolny, lece do australii lub gdzies na poludnie od rownika,glowny urlop na wyjazd bikepackingowy
Potem