#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne. Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował zyski i straty związane z tym związkiem. Wizerunek, wizerunkiem. Dla mnie ma vibe faceta, który jest pozerem i jakoś ciężko mu przyznać rację, że Karolina jest ogarnięta życiowo. Pod płachtą samorozwoju i tematów "z wyższej polki" ukrywa swoje kompleksy i braki. Wydaje się osoba, co ma smutne życie. Dodatkowo dla mnie mega słabe, że taka osoba została dopuszczona do programu.
@DerMirker: mogliśmy mieć drugiego Parisa Platynova bo on też chyba stamtąd a dostaliśmy łysego węża. Rodzice Breivika widocznie nie byli tramwajarzami.
@kasiaret: "pracę, mieszkanie i są ogarnięte", czytaj tatuś wszystko córusi załatwił, a ty robalu co się wychował w patologii i swoją ciężką pracą próbuje coś zmienić - jesteś śmieciem i nikim, bo nie stać cię na mikroapartament 25m2 za 1mln złociszy :)
@kasiaret bo ogarnięty facet nigdy nie pójdzie do TV żeby sobie znaleźć partnerkę, a jak ogarnięta kobieta jest sama i nie może znaleźć chłopa to wiadomo, że wariatka i taka do TV pójdzie z chęcią ( ͡º͜ʖ͡º)
@DerMirker: mieszkałem na jednym z wymienionych i rzeczywiście nie lubiłem nigdy przechodzić przez niewymienione pokonując drogę np. do biblioteki albo sklepu modelarskiego ;) Zaraz sobie rzucę okiem na ten obiadek to zobaczę który rejon osiedla :)
@Niech_mnie ale ty wiesz że breivik ma 34 lata i gdyby poszedł do normalnej roboty w korpo, to już dawno byłoby go stać na mieszkanie? Ale zamiast tego wolał szybkie biznesy i nadal jest gołodupcem.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował zyski i straty związane z tym związkiem. Wizerunek, wizerunkiem. Dla mnie ma vibe faceta, który jest pozerem i jakoś ciężko mu przyznać rację, że Karolina jest ogarnięta życiowo. Pod płachtą samorozwoju i tematów "z wyższej polki" ukrywa swoje kompleksy i braki. Wydaje się osoba, co ma smutne życie. Dodatkowo dla mnie mega słabe, że taka osoba została dopuszczona do programu.
Komentarz usunięty przez autora
@Niech_mnie: O której z uczestniczek piszesz?
Zaraz sobie rzucę okiem na ten obiadek to zobaczę który rejon osiedla :)