Aktywne Wpisy

daeun +364
Dwadzieścia lat Wykopu. Dwadzieścia lat cenzury, banów i zamordyzmu. Dwadziescia lat niszczenia potencjału, deptania każdej kreatywności i dziadostwa. Mogliście być dziś najpopularniejszym opiniotwórczym medium w Polsce z własnymi twórcami na wyłączność, który przy odpowiednim zarządzaniu przebiłby nawet twittera. Zamiast tego mamy już tylko muzeum, do którego możemy przyjść i powspominać. Z wykopu nie pozostało nic, to dziś cmentarzysko ,po którym błakają się niedobitki, w poszukiwaniu dawno zbanowanych przyjaciół. Straciliscie wszystko przez pychę,
źródło: 1000054863
Pobierz
Neobychno +429

Czy w wieku 28 lat jest jeszcze szansa żeby poznać kogoś wartościowego w tym wieku? Rozstaje się z wieloletnim partnerem. Powód? Po 5 latach nie doczekałam się deklaracji, że chce spędzić ze mną życie, a na pytanie czy mnie kocha odpowiedział, że nie wie. Jest mi ciężko, posypały mi się wszystkie życiowe plany... Zawsze marzyłam o rodzinie, o kochającym domu, wspólnym odkrywaniu świata. Teraz boję się, że tego już nie doświadczę. Nie jestem super modelką, jestem "zwyczajna" i takiego też prantera chciałabym znaleźć. W jakim wieku poznaliście swoją miłość?
#zwiazki #relacje #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wiadomo, najpierw trzeba odchorować stary związek, ale potem można zacząć się rozglądać i na pewno ktoś pasujący się trafi.
Głowa do góry! To nie koniec świata i jeszcze zdążysz sobie życie ułożyć.
@mirko_anonim: Daj se spokój ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Jak jesteś ładna, to tak. Jak jesteś brzydka, to w tym wieku dla facetów będziesz tak samo niewidzialna, jak przeciętni faceci są niewidzialni dla młodych lasek.
Moja dużo starsza siostra miała się rozwodzić, na razie tego nie robi, ale doszło do fizycznej separacji i ona już sobie kogoś znalazła, mimo dwójki dzieci, no ale