Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy w wieku 28 lat jest jeszcze szansa żeby poznać kogoś wartościowego w tym wieku? Rozstaje się z wieloletnim partnerem. Powód? Po 5 latach nie doczekałam się deklaracji, że chce spędzić ze mną życie, a na pytanie czy mnie kocha odpowiedział, że nie wie. Jest mi ciężko, posypały mi się wszystkie życiowe plany... Zawsze marzyłam o rodzinie, o kochającym domu, wspólnym odkrywaniu świata. Teraz boję się, że tego już nie doświadczę. Nie jestem super modelką, jestem "zwyczajna" i takiego też prantera chciałabym znaleźć. W jakim wieku poznaliście swoją miłość?
#zwiazki #relacje #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jest wielu facetów którzy wolą właśnie takie 'zwyczajne' babki. Kogoś z kim można film obejrzeć wieczorem, wybrać się na spacer do parku itp. Im bliżej 30 tym więcej ludzi szuka stabilizacji, niekoniecznie melanży od piątku do niedzieli. Jeśli nie jesteś typem księżniczki to znajdziesz bez problemu jeszcze.
  • Odpowiedz
  • 4
@mirko_anonim Spokojnie znajdziesz.
Wiadomo, najpierw trzeba odchorować stary związek, ale potem można zacząć się rozglądać i na pewno ktoś pasujący się trafi.
Głowa do góry! To nie koniec świata i jeszcze zdążysz sobie życie ułożyć.
  • Odpowiedz
Czy w wieku 28 lat jest jeszcze szansa żeby poznać kogoś wartościowego w tym wieku?

@mirko_anonim: Jak jesteś ładna, to tak. Jak jesteś brzydka, to w tym wieku dla facetów będziesz tak samo niewidzialna, jak przeciętni faceci są niewidzialni dla młodych lasek.

Moja dużo starsza siostra miała się rozwodzić, na razie tego nie robi, ale doszło do fizycznej separacji i ona już sobie kogoś znalazła, mimo dwójki dzieci, no ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim poznać kogoś wartościowego można w każdym wieku. Mojego męża poznałam na portalu randkowym 6 lat temu gdy miałam 28 lat a on 29 lat. Nawet patrząc po naszej historii związkowej zanim się poznaliśmy widać ewidentnie że oboje musieliśmy przejść jakieś terapię czy kiepskie związki by poznać swoje deficyty i problemy by móc popracować nad sobą, nad stawianiem granic czy ogólnie nad komunikacja w związkach by w ogóle się sobie spodobać
  • Odpowiedz