Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Antorus: fajna gierka jak masz 15 lat i tysiące godzin wolnego czasu na kombinowanie z milionem kombinacji drzewka umiejętności w odpowiednim połączeniu z odpowiednimi przedmiotami i dobrze wyselekcjonowanymi gemami umiejętności. Jak jesteś starym kapciem, wracasz z roboty i chcesz się dobrze bawić bez znajomości pierdyliarda mechanik z pięćdziesięciu ośmiu dodatków wstecz to odpalasz diablo.
  • Odpowiedz
  • 9
@NoKappaSoldier73: dlatego na pierwsze podejście sie bierze RF od Pohxa, który jest łopatologicznie wytłumaczony i sobie poradzi z grą zarówno w kampanii jak i w endgejmie. Podążanie za build guide'm w POE to żadna ujma akurat. Albo jak ci się nie chce - to jakiegoś summonera, szkielety czyszczą ładnie, a na drzewku nie ma dużej filozofii znaleźć klastry na których pisze "minions deal x% increased damage" oraz "minions have x%
  • Odpowiedz
@onepnch: To nie jest kwestia tego, ze im sie pali, po prostu testuja mechaniki ktore beda w poe 2 na becie. W PoE 2 dostaniesz dokladnie ten sam system handlu

z poe zadnego doktoratu nie trzeba robic, bierzesz gotowy build i grasz, a mechaniki mozesz miec w dupie na SC trade bo wszystko da się kupic
  • Odpowiedz
RF od Pohxa

@Antorus: O tak, osobiście polecam. Miałem nie grać Necropolis, ale tydzień temu stwierdziłem, że zrobię sobie jego builda z ciekawości i tak gładziutko kampanii i map T1-T5 bez praktycznie żadnych inwestycji (ponad to co znalazłem na ziemi), to się nie spodziewałem. Nie wiem jeszcze jak ze skalowaniem w endgejmie, ale jest to bardzo tanky build ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a mechaniki mozesz miec w dupie na SC trade bo wszystko da się kupic

@Lobotomy_Enthusiast: No to po co grać nawet jak można farmić byle co i kupić sobie itemy żeby zrobić kontent w sumie nie wiadomo po co bo mechanicznie ta gra po prostu nie jest przyjemna do grania
  • Odpowiedz
@onepnch: To Twoje zdanie, obecnie jeżeli chodzi o gatunek h2slashy to PoE wiedzie prym i ma największą rzesze odbiorców. Możesz robić mechaniki, możesz zarabiać i kupować kontent z mechanik, możesz grać SSF i robić dosłownie wszystko.

Brzmisz trochę jak ktoś kto w poe widział tylko akty, tak z dwa pierwsze i nie liznął nawet end game bo nie chciało mu się poznawać mechanik.

Taka gra, taki gatunek i tyle, widocznie
  • Odpowiedz
@onepnch: Jeśli masz tyle godzin i nadal uwazasz, ze trzeba pisać doktorat z poe zeby sie w nim bawić to chyba gramy w inne gry xd Nie trzeba wiedzieć wszystkiego o wszystkim zeby się dobrze bawić i robić kontent
  • Odpowiedz
@NoKappaSoldier73: te same p---------e od lat, wam mogliby uprościć gre do minimum a dalej te same kocopoły byście gadali. Poe2 takich jak Ty pozamiata na plaży i nie wyjdziesz z pierwszego aktu bo od walenia konia artretyzm dłoni pozwala jedynie pojeździć na koniu w d4.
  • Odpowiedz
Jak POE jest zbyt skomplikowane mimo wszystko - to jest Grim Dawn, Last Epoch, Diablo 1,2 lub nawet 3 i pełno innych. D4 w tej chwili nie jest nawet w top 5 gier w ramach swojego gatunku. A jest najdroższe xD

@Antorus: to nie PoE ani reszta jest powyżej średniej tylko D4 wyjątkowo gówniane.
  • Odpowiedz
@Antorus: podaj link do tego lapotologicznego poradnika bo 3 razy probowalem zaczac grac w poe i za kazdym razem dawalem sobie spokoj bo cos w pewnym momencie niszcylem sobie build przez jedna p------e.
  • Odpowiedz