Aktywne Wpisy

Fikster +56
Dzisiaj nie było żadnego grzybiarza, nie wiem z czego się tak cieszą
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
źródło: obraz
Pobierz
Elev +534
najbardziej mnie bawi, przeciwko petycji o zrwyrównanie wieku emerytalnego bezdzietnych kobiet z facetami, argument:
-nie powinno jej się karać, bo nie może
-nie powinno jej się karać bo nie miała z kim
Jakby facet to miał w ogóle jakieś takie opcje xD
#pieklomezczyzn #pieknokobiet #emerytura #dyskryminacjaemerytalna #dyskryminacja
-nie powinno jej się karać, bo nie może
-nie powinno jej się karać bo nie miała z kim
Jakby facet to miał w ogóle jakieś takie opcje xD
#pieklomezczyzn #pieknokobiet #emerytura #dyskryminacjaemerytalna #dyskryminacja

Komentarz usunięty przez moderatora
jesli o to chodzi to powód jest kuriozalny
Jako użytkownika, który na bieżąco to przegląda - nie rusza mnie to xD, ale naprawdę chciałbym zrozumieć motywy. Ktoś im płaci pieniądze za takie coś? Naprawdę trudno mi uwierzyć, że ktoś pro bono o--------a taki cyrk.
Treść usunięto z uwagi na łamanie regulaminu, a nie bronienie kogokolwiek. Wykop - moderując - określa jedynie swoje stanowisko w sprawie łamania regulaminu serwisu, a nie tematu opisanego w moderowanej treści. Tu sytuacja była prosta - wulgarne wyzwiska pod adresem innych osób. W takim przypadku treść ZAWSZE jest usuwana, niezależnie od tematu.
@incar: Żaden wykop nie spadł z rowerka, bo to było znalezisko.
15 lat na wykopie, a nie zna podstawowych pojęć. Jezu...
https://wykop.pl/link/7493169/czy-chodzi-o-moj-kolor-skory-pyta-jedna-z-uczestniczek-ataku-na-zolnierzy
@wykop: Ale czy w tym przypadku nie powinny być po prostu wymoderowane wulgarne komentarze? Decyzja o usunięciu znaleziska jest niedorzeczna.
No chyba ze w waszej nieścisłej odpowiedzi chodziło o treść znaleziska a nie o treść komentarzy. Wtedy wasza decyzja usunięcia znaleziska wygląda to nieco lepiej.
źródło: temp_file5224180457548031550
Pobierz