Aktywne Wpisy

zajsty +123
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Jakie były wasze najgłupsze/najśmieszniejsze momenty w zakresie relacji damsko-męskich. Mam na myśli momenty, kiedy mieliście realne szanse na osiągniecie swojego celu z sympatią ale przez głupotę bądź inne sytuacje wam się nie udało i wyszliście na grzecznie ujmując, osobę średnio rozgarnięta.
Mogę się podzielić swoją jako pierwszy, kiedy to kilka lat temu podczas imprezy dziewczyna zaprosiła mnie na pójście we dwoje do czegoś w rodzaju lasku bądź też sadu. I w drodze tam tak srogo uderzyłem w gałąź drzewa głową, że prawie straciłem przytomność a ona musiała iść po znajomych żeby przywrócili mnie to stanu względnej świadomości XDDDDD więcej mnie nie zaprosiła xDDD
#logikaniebieskichpaskow
#logikarozowychpaskow
#zwiazki
#podrywajzwykopem
#milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Miałeś/miałaś podobną sytuację?
──────────────────
─────────────────────