Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Trzeba się zadawać z młodszymi, jesteś wtedy na bieżąco, pcha cię do przodu, nie wypadasz z gry, możliwe, że nawet wolniej się starzejesz. Jak się zwiążesz ze starą babą to już po tobie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wszystko spoko tylko że to działa dokładanie tak jak na tym zdjęciu. Mam dokładnie taki sam bebzun jak Leo na tym zdjęciu. On ma ekstra dwudziestkę a ja nie. Przez najbliższe pół roku pewnie nawet schudnę i zrobię 6pak ale i tak nie będę miał takiej szuli a leo nawet jak pogrszy formę to i tak będzie miał fajne kobiety xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja to mam wrażenie że to właśnie faceci po 30 to najbardziej dziadzieją. Nic im się nie chce, nawet wyjść na chwilkę, a już nie mówię o jeszcze starszych, potem to najlepiej tylko spać i oglądać TV xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): No, tylko że akurat wszystkie badania pokazują ze to starzy faceci właśnie dziadzieją i nie chce im się nic robić, testosteron spada, już rozumieją ze nic w życiu nie osiągnął i będą nikim więc jedyne co im zostaje do chlanie i zatruwanie życia rodzinom.
Nawet po seniorach widać idealnie ze kobiety idą na jakieś pilatesy, warsztaty, jeżdżą na zorganizowane wycieczki, a starzy faceci nadają się w większości tylko
  • Odpowiedz
aktywnościach partycypują dziewczyny?

@Paukopulos: Mężatki to w żadnych, bo nie mają na nic czasu, ponieważ mąż im codziennie dokłada obowiązków, by mieć czas na powyższe. Niezamężne robią co sprawia im przyjemność i nie muszą siebie oszukiwać, że są młodsze, niż wynika z metryki. Jak mają ochotę pojeździć na rowerze, to wsiadają i jadą, nie robią z tego 'pasji', chcą iść na drinka, to idą, wypija i nie muszą wstawiać do
  • Odpowiedz