Aktywne Wpisy

elo_kebab +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +113
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

@Janusz-Koriwniak: ta fura za 20k to obecnie zdezelowane, pełnoletnie punto
@ChempyTuj: w której knajpie zarobisz 20 000zł?
@Janusz-Koriwniak: przecież oni w jedne wakacje po maturze zarobią na to auto, jaki bogaty stary, co ty p--------z xd
@Janusz-Koriwniak: To nie bądź zawistnym ch..em, tylko sam zostań hojnym ojcem dla dzieci swojej żony
@m76859: no i to jest chyba prawidlowego podejście? Żeby sensownie oszczędzać i inwestrować trzeba mieć te 10k na rękę to raz
Dwa
@nad__czlowiek: Jak potrzebujesz 20 tys/os na wakacje na rodos czy teneryfie to radze przemyśleć swoje decyzje finansowe
@nad__czlowiek: kto pisze o zarobieniu 20k w knajpie? chlop pisal ze na wakacje idzie zarobic w knajpie przez wakacje. Jak wczesniej pisalismy- takie wakacje idzie wyrwac zarowno za 900zl jak i za 3k, niemniej tyle czy tyle to niewiele.
@nad__czlowiek czy prawidłowe? nie wiem. Ja pracowałem na budowach itd już w od gimnazjum, po maturze wyjechałem do niemiec zarobić na
@m76859: to tak nie dziala, jak jej dajesz stabilnośc to różowa cie zaraz poprosi o zalanie jak ją dopadnie instynkt macierzyński xD Wy to sie nigdy nie
Ja tu rucham więcej wam sie wydaje, po prostu nie tym nie chwale przed jakimiś spierdoksami