@Janusz-Koriwniak: słabo tak żyć zazdrością. A gdyby Ciebie było stać i miałbyś dzieci to byś im nie dał hajsu na wakacje? Albo jednego ze swoich mieszkań na dobry start? I piszę to jako niewolnik kredytu na swoje mieszkanie i nikt mi nic nie dał.
@Janusz-Koriwniak: obecnie na wakacje na teneryfie czy rodos to można zarobić pracując miesiąc w knajpie w wakacje, wiec nie wiem czym się tu podniecasz. auto za 20 tys to też w dzisiejszych czasach jest samochod ok 15-20 letni - też da rade popracować w wakacje i na to zarobić. No jedynie z tym mieszkaniem to może być problem.
@Janusz-Koriwniak: I uważasz że na tych Teneryfach byłbyś szczęśliwy lub nagle wyszedł z przegrywu? A tą fura za 20 k cieszyłbyś się nią z tydzień lub tam miesiąc.
@Janusz-Koriwniak: Akurat te 17/18 czy 19 z furami za 20k to w dzisiejszych czasach nic trudnego. O ile starzy dają tak uwierz mi, że dużo ludzi jeździ na wakacje pracować żeby potem podróżować. Poza tym rób tak żeby twoim dzieciom było lepiej, tak już jest w życiu że któreś pokolenie musi się #!$%@?ć żeby temu kolejnemu było łatwiej.
@Janusz-Koriwniak: przeciez all-inclusive na jakiejs z greckich wysp, idzie wyrwać za 900zl od osoby nawet. Gruza za 20k kupujesz po 3 miesiacach pracy za w kołchozie niemieckim. wystarczy wyjechac po maturze na 3 miesiace i Cię stać na studia/samochod/wakacje
@kokos24: ta? ale jak jeździsz na takie wakacje to znaczy że albo już masz na wkład albo masz wywalone w oszczędzanie i żyjezsz z dnia na dzień. Gdzie 900zł? ja widze w s sezonie po 3k @m76859 @RAMBOnaBOSO @ernesto94
@Janusz-Koriwniak jestem jednych z nich nie dość że dostałem mieszkanie to nieźle zarabiam i dwa lata temu kupiłem następne na wynajem to jeszcze jestem jedynakiem i czeka mnie spadek dużego domu ehhh ciężko człowiek ma zmartwienia typu jaką drogę na treningu rowerowym wybrać
@Janusz-Koriwniak: nie ma co zazdrościć, wakacje na działce to nic ciekawego
Albo jednego ze swoich mieszkań na dobry start?
I piszę to jako niewolnik kredytu na swoje mieszkanie i nikt mi nic nie dał.
Pamiętaj życie to nie film/zdjecie.
Kredyciarzu tam do kołchozu na miniratke zarabiać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tym samym zakładasz sobie pętlę na szyję już za życia
Rób tak, żeby twoje dziecko miało lepiej niż TY :)
źródło: signal-2024-06-23-171447_002
Pobierzchocby od reki: https://www.pepper.pl/promocje/wyspa-lesbos-grecja-na-tydzien-w-cenie-loty-z-bagazem-rejestr-23kg-i-noclegi-przy-plazy-wylot-katowice-i-warszawa-2606-307-854229
Zdziwilbys sie, czy maja