Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +104
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz
piururo +61
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

Co myślicie o takiej diecie (chłop lvl 32, 75 kg, 20% tłuszczu)?
Cele to zdrowie fizyczne i psychiczne, długowieczność, i dobra sylwetka w ramach szybkiego do przygotowania jadłospisu.
Śniadanie (8:00):
- Shake (dobre białko WPC lub roślinne + kolagen + lecytyna, podgotowane płatki owsiane, mrożone owoce leśne, jogurt naturalny, siemię lniane, odrobina miodu i wanilii)
- Małe kakao
- Mała kawa
Obiad (12:30):
- Źródło białka (pieczona/gotowana na parze ryba lub mięso), dressing (oliwa, zioła, sok z cytryny)
- Węglowodany (słodkie ziemniaki, dynia, quinoa)
- Warzywa kapustne (różyczki kalafiora i brokuła)
- Barszcz czerwony czysty (szklanka)
- Zielony shot (kiełki brokuł, chlorella, spirulina)
Obiadokolacja (17:00):
- Guacamole lub hummus/pasta z fasoli z oliwą z oliwek
- Dwa jajka
- Węglowodany (słodkie ziemniaki, dynia, quinoa)
- Warzywa (liściaste sałaty, kiszonki) i grzyby (shitake/maitake)
Ostatni posiłek (20:00):
- Shake (przecier z marchwi, kawałki ananasa, kawałek imbiru, mała łyżeczka miodu)
- Mieszanka orzechów
- Szklanka rooibosa
Do tego w ciągu dnia:
- 2 szklanki niesłodzonej herbaty
- 2 szklanki wody mineralnej niegazowanej
- 30 g ciemnej czekolady
- Suplementacja: witamina D3 rano przez 6 miesięcy w roku, 5 ml tranu w dni bez ryby, 5 g kreatyny, ekstrakt z czosnku w kapsułce raz na dwa dni, oraz magnez, melatonina, i teanina przed snem
Co o tym sądzicie? Co byście zmienili?
#dieta #dietetyka #suplementacja #suplementy #mirkokoksy #zdrowie #dlugowiecznosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: nyc
PobierzI ogólnie jakieś kiszonki
znudzi Ci się szybko taka jednolita dieta
Owoce szybko fermentują w jelitach + orzechy, które są relatywnie ciężkostrawne, więc jeśli jesteś wrażliwszy możesz mieć poważne problemy ze wzdęciami.