Aktywne Wpisy

Zopyross +181
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

#chwalesie bo Lidl wybrał naszą piosenkę, kupił licencję i nawala reklamą w całej Europie.
Po latach grania "zagranicznego" rocka wreszcie dzieje się coś ciekawego xd
...z tej okazji robię #rozdajo
Wśród plusujących wylosuję 10 osób, do których wyślę nasz nowy album POLISH SWEETHEARTS z dowolną dedykacją i podpisami (na życzenie oczywiście). Płyta została płytą tygodnia w Radio357 oraz dostała 4.5 gwiazdki od TERAZ ROCKA. Jeśli lubisz klimaty Arctic Monkeys, The Black Keys, Tame Impala, Jack White... to na pewno Ci podejdzie.
Tutaj link do posłuchania >>> https://thebullseyes.com/ps
PS piosenka z reklamy Lidla jest ze starej płyty (której rozdajo robiłem 3 lata temu) ale ale! jeśli wygrasz i zechcesz to zamiast nowej wyślę starą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #rock #meskiegranie
A wiesz jak to się stało, że akurat Wasz utwór został wybrany?
Docelowo chodzi o cel charytatywny. Zbieramy wymaganą przez organizatora kwotę, która finalnie trafia jako wsparcie dla dzieci z domów dziecka. Mogę podesłać więcej informacji na PW.
Nasza w sensie moja też? Ja nic nie nagrałem w życiu, ale bardzo mi miło. Dziękuję Pan Lidl za wykorzystanie naszej piosenki do reklamy.
Gratki!!!
@jarzywniak: juz bardziej skomplikowanie nie dalo sie napisac, ze ok 50.000 zl.