Aktywne Wpisy

katienca +26
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa

Markowowski +7
Cały twitterek zasrany tym całym Charlie, a większość dowiedziała się dziś o istnieniu tego gościa xD No ale każdy ma coś do powiedzenia, więc ja też coś dodam.
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym

#chwalesie bo Lidl wybrał naszą piosenkę, kupił licencję i nawala reklamą w całej Europie.
Po latach grania "zagranicznego" rocka wreszcie dzieje się coś ciekawego xd
...z tej okazji robię #rozdajo
Wśród plusujących wylosuję 10 osób, do których wyślę nasz nowy album POLISH SWEETHEARTS z dowolną dedykacją i podpisami (na życzenie oczywiście). Płyta została płytą tygodnia w Radio357 oraz dostała 4.5 gwiazdki od TERAZ ROCKA. Jeśli lubisz klimaty Arctic Monkeys, The Black Keys, Tame Impala, Jack White... to na pewno Ci podejdzie.
Tutaj link do posłuchania >>> https://thebullseyes.com/ps
PS piosenka z reklamy Lidla jest ze starej płyty (której rozdajo robiłem 3 lata temu) ale ale! jeśli wygrasz i zechcesz to zamiast nowej wyślę starą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #rock #meskiegranie
źródło: image
PobierzZapuściłem na spoti
Kurde chcę tę płytę! Dejcie 11 :)
sama licencja na całą Europę i na wszystkie media (TV, YT, sociale) to połowa między 5 a 6 cyframi, natomiast będą jeszcze ZAIKSy i tutaj nie mam pojęcia ile finalnie wyjdzie
Wygląda to tak, że jesteśmy podpisani z firmą publishingową z UK, relacje z którą nawiązaliśmy podczas showcase'u muzycznego (takie targi muzyczne, gdzie spotyka się branża). Firma ta zajmuje się "synchronizacją" tj. próbuje wcisnąć gdzieś Twoje utwory i mieć z tego %. Ogólnie mają wolną rękę, z wyłączeniem tematów, które wymagają dodatkowej zgody (reklama alko, jakieś kontrowersyjne tematy społeczne, polityka itd.). Przez lata proponowali nasze utwory