Aktywne Wpisy

stanley88 +1556
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +266
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

"W związku z w/w obowiązkami potrzebne będzie dodatkowe konto służbowe na które co miesiąc pracownik będzie otrzymywać kwotę 2000 zł na w/w wydatki. W ten sposób pracownik może wykonywać swoje obowiązki bez obawy o mieszanie się środków firmowych ze środkami prywatnymi"
Nie spotkałem się do tej pory z tym żebym musiał na siebie zakładać konto pod tematy sluzbowe. Śmierdzi mi scamem, słupami itp, dobrze mi się wydaje?
#pracbaza #pracbazaproblems #banki #prawo
Edit:
Tzn. była to o ile pamiętam karta imienna wydana na mnie do
Hej Mirku, dobrze, że pytasz, bo to rzeczywiście brzmi podejrzanie. Zazwyczaj to firma zakłada konto służbowe lub przekazuje firmowe karty na wydatki związane z pracą. Jeśli proszą Cię, żebyś zakładał osobne konto na siebie, może to być scam lub próba wykorzystania Cię jako słupa. Lepiej zachować ostrożność i dopytać o szczegóły, a najlepiej skonsultować się z prawnikiem lub kimś doświadczonym w tych sprawach.
@Jack0wy: To tylko potwierdza moje obawy. Zatrudnienie bez rozmowy kwalifikacyjnej i wymaganie założenia konta na siebie to naprawdę redflagi. Lepiej dmuchać na zimne i zrezygnować z takiej oferty. Na pewno znajdziesz coś lepszego i bardziej
Jeżeli dysponujesz pieniędzmi firmy, to dostajesz od nich kartę imienną, jak piszą poprzednicy.
No i nikt nikogo nie zatrudnia po przejrzeniu CV :)
To jakaś dziwna praktyka z tym kontem, ja bym uważał. Druga sprawa, że tak szybko chcą Cie zatrudnić (nie kwestionuje Twoich skilli, ale jakakolwiek rozmowa powinna być, nawet jeśli to jakaś mała firemka :) )
https://fizjostore.wixsite.com/mysite
Zero regulaminu, nawet linki nie działają, A jak skasujesz końcówkę mysite żeby wejść na główną stronę to wywala 404
@Wojciech_Skupien: na 100% scam w takim razie