Aktywne Wpisy

lubie-sernik +4
Stop! Proszę zatrzymać mirkowanie! Kontrola Mirków!
- czemu nie śpisz?
- za ile idziesz spać?
- nie masz jutro żadnych zajęć?
- co robisz oprócz mirkowania? Oglądasz yt? Słuchasz muzyki?
- czemu nie śpisz?
- za ile idziesz spać?
- nie masz jutro żadnych zajęć?
- co robisz oprócz mirkowania? Oglądasz yt? Słuchasz muzyki?
Milo900 0
Hej co uważacie o starej dobrej beemce? E36, 96 rok, import z Japonii ,garazowany, niecałe 81k przebiegu. Wersja eu
#bmw #motoryzacja #auto #samochody
#bmw #motoryzacja #auto #samochody
źródło: temp_file4111759501598700343
Pobierz

"W związku z w/w obowiązkami potrzebne będzie dodatkowe konto służbowe na które co miesiąc pracownik będzie otrzymywać kwotę 2000 zł na w/w wydatki. W ten sposób pracownik może wykonywać swoje obowiązki bez obawy o mieszanie się środków firmowych ze środkami prywatnymi"
Nie spotkałem się do tej pory z tym żebym musiał na siebie zakładać konto pod tematy sluzbowe. Śmierdzi mi scamem, słupami itp, dobrze mi się wydaje?
#pracbaza #pracbazaproblems #banki #prawo
Ta firma goni np. fizjo sprzęty, których nie mają, kasa trafia na konto niby firmowe, ale stojące np. na Ciebie. Nie zdziwie sie, jak nie będziesz miał do niego dostępu ani choćby wglądu. Oni gonia(własciwie piorą) tą kase na jakies inne konto hgw gdzie, ale Ty figurujesz jako zleceniodawca przelewów i
Widzę że chyba zalozyliscie konta żeby zrobić odzew. Jedna osoba napisała mi na PW że znalazła temat w google więc mam nadzieję że potencjalnie ktoś jeszcze zdąży ten wątek znaleźć zanim się zdecyduje na "współpracę"
źródło: IMG_3924
Pobierz