Aktywne Wpisy

Aowe +161
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +10
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
#pracbaza #programista15k #pracait #neet #introwertycy
źródło: aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pobierzźródło: aaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA
Pobierzźródło: Screenshot_20240618_112241
PobierzJa robię na kompie od zawsze, przy czym zdalnie.
Wciągnął mnie ogród. Lvl 40
głodny sytego nie zrozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bylem na terapii, poukladalem sobie w glowie to i owo.
Od 2 lat pracuje jako dev w konsultingu, zarabiam najlepiej w swoim zyciu. Projekty zazwyczaj bez presji czasowej, najczesciej naprawienie istniejących aplikacji. Pracuje se powoli, nie spinam sie, nie biore udzialu w klotniach czy uzyc tej czy innej biblioteki - powiem swoje, przedstawie argumenty i tyle, niech se klient wybiera. Jak sie zesra na zlym wyborze to
usun konto
@Moroder: no pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) szukamy devops, chcesz prace?
Tajlandia na miesiąc, później Bali, wydasz mniej niż w Polsce na utrzymanie, a zmiana klimatu zawsze na +