Aktywne Wpisy

vampajer +737

jatutylkopacze +161
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

źródło: aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pobierzźródło: aaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA
Pobierzźródło: Screenshot_20240618_112241
PobierzJa robię na kompie od zawsze, przy czym zdalnie.
Wciągnął mnie ogród. Lvl 40
głodny sytego nie zrozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bylem na terapii, poukladalem sobie w glowie to i owo.
Od 2 lat pracuje jako dev w konsultingu, zarabiam najlepiej w swoim zyciu. Projekty zazwyczaj bez presji czasowej, najczesciej naprawienie istniejących aplikacji. Pracuje se powoli, nie spinam sie, nie biore udzialu w klotniach czy uzyc tej czy innej biblioteki - powiem swoje, przedstawie argumenty i tyle, niech se klient wybiera. Jak sie zesra na zlym wyborze to
usun konto
@Moroder: no pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) szukamy devops, chcesz prace?
Tajlandia na miesiąc, później Bali, wydasz mniej niż w Polsce na utrzymanie, a zmiana klimatu zawsze na +