Wpis z mikrobloga

Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.

Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.

Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.

Tu się zaczęło:
https://wykop.pl/wpis/77389109/mirki-z-perfumy-oszukujo-pragne-was-ostrzec-przed-

Poprzednie moje wpisy w sprawie:

Inne oszustwa Rafałka w ciągu ostatnich kilkunastu lat:

Wołam poszkodowanych:

Dane oszusta:
RAFAŁ TOPCZYŃSKI
11-015 OLSZTYNEK
UL. JAGIEŁŁY 12/13
tel.: 500-754-666

#prawo #oszukujo #perfumy
@jazdaniebieski2023 +265
Mirki z #perfumy #oszukujo Pragnę Was ostrzec przed użytkownikiem PARTIBOI. Wystawiał tu na sprzedaż różne perfumy. Tydzień temu dogadałem się z nim na zakup Tom Ford Noir Extreme. Wysłałem mu 300 PLN blikiem. Jak już dostał kasę to nagle złapał wirusa. Kilka wiadomości wymieniłem
jatutylkopacze - Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego. 

Sąd z rigczem ...

źródło: 2025-10-18 15.51.02

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jatutylkopacze wystawiał rzeczy na sprzedajemy pl i na olx przed czym ostrzegałem sam na mikroblogu bo bezczelny typ podawał ten sam nr telefonu. Jak znajdę skriny to dodam. Jeszcze kilkanaście lat temu odwiedziłbym Olsztynek bo teraz człowiek ma za dużo do stracenia.
  • Odpowiedz